M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cele mai bune jocuri de aventura pentru Android

Daca sunteti un fan al aventurilor grafice, al jocurilor de tip point-and-click, al stilului retro si nu numai, aceasta categorie de jocuri este pentru tine, cu titluri cu adevarat intrigante, bine structurate si placute de la inceput pana la sfarsit.

Terenuri pierdute 3

Viata in Taramurile Pierdute a continuat in pace timp de multe decenii de cand a luat sfarsit opresiunea Cavalerilor Intunecati. Dar apoi, statui de demoni au inceput sa se trezeasca intr-un vechi fort abandonat. In cazul in care ecranul tau nu este in stare optima pentru jocuri, cea mai buna solutie este inlocuire display Allview.

Swordigo

Alearga, sari si taie-ti drumul printr-o lume vasta de provocari de platforma si porneste intr-o aventura epica!

Poti scapa din camera 100 VIII

Un joc de puzzle clasic, daca iti place o provocare, nu-l poti rata! Noul 50 room escape, nu te poti opri, porneste-ti celulele creierului, observatiile, judecatile, calculele, incearca sa scapi.

Ninja Arashi

Ninja Arashi este un platformer intens cu elemente mixte de role-playing. In acest joc, vei juca in rolul lui Arashi, un fost ninja legendar care isi croieste drum prin lumea corupta pentru a-si salva fiul rapit din mainile diavolului din umbra Orochi.

Aventura lui Diggy: puzzle-uri logice si labirinturi

Alatura-te lui Diggy, Profesorului, Lindei si lui Rusty in aceasta aventura in timp ce explorezi o lume plina de mine, inveti invataturile unei civilizatii stravechi si rezolvi puzzle dupa puzzle. Evadeaza din fiecare mina si dezleaga cele mai mari mistere ale trecutului in Diggy’s Adventure!

Chestiuni de conac

Bine ati venit la Castlewood, un vechi conac plin de mistere! De ce a fost abandonat? Ce se ascunde in spatele tapetului? Este conacul cu adevarat bantuit?

Oddmar

Oddmar nu se poate adapta la viata din satul sau si nu este demn de un loc in Valhalla. El este evitat de ceilalti vikingi si trebuie sa se rascumpere, demonstrand ca nu si-a irosit potentialul. Intr-o zi i se ofera o sansa de a-si dovedi valoarea, dar cu un pret mare.

Cele mai bune jocuri de puzzle pentru Android

Aceasta categorie este recomandata in special celor care au multa rabdare si doresc sa-si dezvolte abilitatile cognitive, foarte potrivita pentru copii.

Evadare auto

Este un fel de joc de puzzle care creeaza dependenta. Ar trebui sa incerci sa iti deschizi mintea si sa gasesti o modalitate de a scoate masina rosie de pe tabla, celelalte masini pot fi mutate ↕️ vertical sau ↔️ orizontal. Iesirea se va schimba mereu, asa ca trebuie sa-ti concentrezi mintea pe fiecare puzzle.

ENERGY

Daca aveti o baterie descarcata, ENERGY este impulsul perfect pentru a o reincarca. Din faimosul joc Infinity Loop, aceasta continuare te poarta printr-o multitudine de niveluri nesfarsite. Acesta este un nou mod de a juca jocul Loop!

Sudoku – Puzzle Sudoku – Brain Teaser

Bucurati-va de jocul gratuit de puzzle Sudoku pentru incepatori si jucatori experimentati! Mii de puzzle-uri Sudoku de rezolvat. Descarcati acum si incepeti cu provocarile zilnice!

Minesweeper pentru Android

Minesweeper pentru Android este cea mai buna clona gratuita de Minesweeper pentru platforma Android – Minesweeper exact asa cum esti obisnuit!

Gasiti diferentele 750+ nivele

Bucura-te de imagini uimitoare si distreaza-te in timp ce incerci sa gasesti diferentele dintre ele! Imbunatateste-ti concentrarea si abilitatile de observatie jucand Find the Differences 750+ nivele.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu