M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Casa conectata – 5 motive pentru a paria pe automatizarea casei

Automatizarea locuintei este un sector in plina expansiune care face viata de zi cu zi mai usoara. 5 motive pentru a va echipa casa sau pentru a-ti construi o casa inteligenta.

Casa conectata nu mai este o utopie: in ultimii ani, automatizarea locuintei a devenit accesibila si acum iti poti echipa casa pentru a o „controla” de la distanta, a programa anumite dispozitive si chiar a economisi bani.

Fie ca intentionezi sa iti echipezi casa sau sa ai o casa inteligenta construita, avantajele sunt numeroase: economie de timp, mai mult confort si usurinta, optimizarea consumului de energie… Descopera 5 motive pentru a opta pentru casa inteligenta cu ajutorul unor termostate Salus Controls!

Economisesti timp cu automatizarea:

Principalul avantaj al automatizarii casei este timpul economisit prin automatizarea anumitor sarcini si sincronizarea mai multor dispozitive folosind acelasi instrument. Poti activa sau programa atat deschiderea, cat si inchiderea jaluzelelor, pornirea incalzirii sau a aerului conditionat, fie de pe tableta, fie de pe telefon.

Aceasta tehnologie iti permite sa iti controlezi casa conectata de acasa sau de la distanta, simplificandu-ti foarte mult viata, eliberandu-te de sarcinile zilnice repetitive!

Sisteme usor de utilizat:

Odata cu democratizarea automatizarii locuintelor, dispozitivele si sistemele conectate nu numai ca au devenit mai numeroase cu o oferta variata, dar mai ales mai usor de utilizat. Daca inainte era deseori necesara implicarea specialistilor, dotarea locuintei tale a devenit o operatiune la indemana oricui, gratie folosirii tehnologiei wireless.

Poti obtine pachete gata de utilizare care includ o cutie de automatizare a locuintei pentru a te conecta la internet si mai multe accesorii in functie de utilizarea pe care doresti sa o faci. Aceasta tehnologie fiind complet scalabila, poti continua apoi sa iti echipezi casa in functie de nevoile tale.

Si pentru a gestiona toate acestea, nimic foarte complicat: poti configura totul din centrul de comanda, dar si pe tableta sau telefon.

Aplicatii multiple:

Iluminare, udare automata, alarma, interfon, rulouri, difuzare a listelor de redare preferate, incalzire… Totul poate fi gestionat si automatizat cu un simplu click in casa ta conectata! De-a lungul timpului, utilizarile acestei tehnologii au devenit din ce in ce mai numeroase pentru a-ti face casa conectata si intuitiva!

Gestionezi mai bine consumul de energie:

O casa conectata este buna, dar o casa conectata ecologica este mai buna! Pentru a indeplini mai bine cerintele, iti poti optimiza consumul de energie: majoritatea aplicatiilor includ o declaratie detaliata a consumului tau si iti permit sa gestionezi mai bine elemente precum incalzirea, lumina soarelui, iluminatul, programarea aparatelor electrocasnice etc. Pentru a reduce semnificativ consumul si impactul asupra mediului.

Un sistem de securitate personalizat:

Casa conectata este, de asemenea, o casa bine protejata. Datorita utilizarii automatizarii casei, vei putea configura un interfon pentru a verifica cine suna la tine acasa, o alarma cu mai multe optiuni, camere… Chiar si atunci cand nu esti acasa, fii mereu cu ochii pe casa ta si castiga in liniste!

Convins de casa conectata? Intr-adevar, includerea acestor dispozitive in planurile casei tale este o dorinta din ce in ce mai populara in randul cumparatorilor.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu