M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Sfaturi pentru achiziționarea unor Audi auto rulate

Dacă îţi doreşti o maşină bună, pe care să te bazezi ani de zile şi să nu ai probleme majore, să fie elegantă şi „de lux”, atunci Audi este marca de care ai nevoie cu siguranţă. Maşinile Audi sunt fiabile, rapide, eficiente, au un design deosebit, modern, interior-exterior excelent gândite şi toate atuurile necesare care le vor face perfecte pentru orice tip de şofer din prezent care îşi doreşte mai mult de la maşina ta.

Preţurile pentru un Audi nou sunt destul de mari, aşa nu oricine şi le permite. O variantă la îndemână pentru cei care vor totuşi un Audi în garaj sau pentru la job este achiziţia de Audi auto rulate. Este important să înţelegem că o maşină rulată nu înseamnă o maşină second hand luată de pe un site de anunţuri oarecare. Maşinile rulate sunt vândute doar de firme specializate, arată impecabil, funcţionează impecabil, sunt reparate şi testate, pot fi folosite în orice fel de condiţii doreşte şoferul fără să se pună problemă de siguranţă la volan.

Mai mult, maşinile rulate au preţuri accesibile şi sunt foarte uşor de găsit, oferta este una bogată, diversificată, deci vei avea de unde cumpăra următorul Audi rulat pentru tine şi pentru afacerea ta, pentru flota auto a unei companii de top. Maşinile rulate Audi au avut un proprietar în trecut, dar sunt foarte bine întreţinute, au kilometrii iniţiali depăşiţi, dar asta nu înseamnă că nu te poţi baza pe maşina indiferent de condiţiile de rulare.

Cum pe piaţă sunt foarte multe opţiuni când vine vorba despre maşinile rulate Audi ne-am gândit că o serie de sfaturi pentru achiziționarea unor Audi auto rulate ar fi perfecte dacă te gândeşti deja la acest tip de maşini Audi. 

Verifică mașina din punct de vedere tehnic înainte de achiziționare

Ia în considerare toate costurile cu reparaţiile şi mentenanţă. Caută pe Internet, întreabă şi vezi dacă ai mereu piese de schimb, ce preţuri au, cât costă reparaţiile la maşina rulată Audi luată, dacă ai şi service-uri care se vor ocupa de maşina ta rulata în zona ta. Cumpără doar maşini ceva mai vechi, ca să ai garanţia că ai piese şi evită să cumperi maşinile Audi mult prea noi, cu ani de lansare apropiaţi de data achiziţiei.

Verifică maşina rulată din punct de vedere tehnic înainte de a o lua, dar şi din punct de vedere fizic. Mergi cu un mecanic cu experienţă şi inspectează maşina rulată Audi, vezi ce probleme sunt, ascultă de mecanic, notează tot ce nu îţi convine ca aspect fizic şi din punct de vedere mecanic şi renunţă la achiziţie dacă ai prea multe probleme constatate. 

Doar un specialist în maşini poate să te îndrume şi să te ajute să iei cele mai bune decizii fără să ajungi în situaţia în care cumperi maşina rulată şi mai dai bani grei pe tot felul de reparaţii după ce vezi ce defecte are maşina cu adevărat.

Cere un test drive, ia cu tine şi mecanicul cu experienţă şi condu maşina rulată Audi pe distanţe cât mai mari. Fii atent la frânare, la transmisie, la sistemele principale şi la toate răspunsurile pe care le ai la orice input. 

Notează tot ce nu îţi convine, vezi ce zgomote şi vibraţii apar, ce nu este în regulă cât mergi cu maşina pe diverse tipuri de drumuri. Informează vânzătorul despre tot ce ai constatat şi stai şi te gândeşte dacă modul în care se conduce maşina şi experienţa de la volan se potrivesc cu stilul tău şi cu dorinţele tale.

Cât de importantă este arta negocierii în achiziționarea unor Audi auto rulate?

  • Învaţă să negociezi la sânge când cumperi maşini rulate Audi – nu pleca la negociere fără să ai şi preţul tău pe care ai fi dispus să îl dai pe maşină, raportează preţurile la preţurile medii din piaţă, la vechimea maşinii, la anul de fabricaţie, la ce are, ce nu are maşina. Lasă vânzătorul să vină cu o ofertă, adu argumente când dai un preţ mai mic şi încearcă să aduci preţul în punctul care te avantajează pe tine;
  • Pleacă la negociere cu un buget fix – stabileşte un buget pentru maşina rulată Audi pe care o vei cumpăra, încearcă să te încadrezi în el, să îţi mai rămână eventual şi un anumit rest sau să dai toţi banii şi niciun leu în plus pe maşina Audi rulată. Bugetul trebuie să fie realist de fiecare dată şi să ţină cont de preţurile din piaţă, de anul fabricaţiei maşinii, dar şi de cât de bine merge sau arată maşina în comparaţie cu rulajul existent;
  • Cumpără mereu şi lucrează cu dealerii autorizaţi – de la ei ai garanţie, ai şi test drive asigurat, ai explicaţii şi răspunsuri la toate întrebările venite de la cei mai buni specialişti cu experienţă. Plus că găseşti modele bune şi mai noi, elegante de maşini Audi rulate şi te vei baza pe fiecare achiziţie şi pe serviciile de top oferite fiecărui client;

Solicită şi istoricul maşinii rulate Audi, ai nevoie de el ca să vezi prin ce reparaţii şi accidente a trecut maşina, ce probleme au fost. Aşa îţi dai seama dacă merită să investeşti în ea şi dacă vei avea sau nu probleme în viitor. Atenţie şi la actele maşinii, să fie în regulă şi cere şi aceste documente ca să te asiguri că maşina este OK din punct de vedere legal/juridic. Fii foarte ferm în privinţa acestor acte şi dacă ţi se pare ceva, dacă nu este transparenţă completă refuză să cumperi maşina rulată şi mergi la alt dealer care poate fi de încredere şi poate prezenta tot ce îi ceri, acte în regulă, de fiecare dată.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *