M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Poti sa iti permiti o rochie de mireasa?

Cand ai ajuns in momentul in care trebuie sa alegi o rochie de mireasa, pot aparea probleme. Ai putea sa te gandesti ca doar modelul sau unde sa o cauti poate crea probleme dar si pretul unei astfel de rochii poate depasi bugetul tau. De aceea, in urmatorul articol vei putea citi detalii despre cum sa obtii un pret mai bun, fara a face rabat de la calitatea sau fara sa faci un compromis legat de modelul rochiei.

De ce este atat de scump?

Sunt mai multe motive pentru care acest obiect vestimentar poate fi atat de costisitor. Cam toti comerciantii de rochii de mireasa sunt constienti de importanta evenimentului, iar, uneori, pot exagera preturile solicitate, avand in vedere faptul ca multe cliente nu sunt atat de mult interesate de pret. Acest argument nu este unul tocmai placut pentru cumparator, dar exista. Un alt motiv pentru care o rochie de mireasa poate fi atat de scumpa, este materialul sau materialele utilizate in crearea acesteia.

De asemenea si modul in care aceasta a fost lucrata. Sunt foarte apreciate in ziua de azi broderiile manuale in detrimentul celor efectuate la masinile dedicate acestui proces. Manopera unei astfel de rochii, lucrata manual sau in parte manual, poate fi destul de costisitoare si pretul este argumentat.

Ultimul motiv mentionat aici este cel legat de brand-ul de unde vrei sa iti cumperi rochia de mireasa. Un brand renumit, in afara ca solicita clientilor sai un pret mai ridicat decat alti comercianti, isi si justifica solicitarea prin calitatea produselor pe care le ofera. Niciodata, o casa de moda renumita nu isi va periclita imaginea oferind produse de slaba calitate. In afara de varietatea de modele oferite, unicitatea acestora, calitatea manoperei si a materialelor contribuie la valoarea finala.

Solutii pentru un buget redus

Daca bugetul tau nu iti permite niste costuri atat de ridicate nu inseamna ca nu ai posibilitati sau ca trebuie sa renunti la calitate. Exista solutii daca si strategia ta este corecta. In primul rand, trebuie sa planifici aceasta achizitie din timp. Este greu pe ultima suta de metri sa gasesti rochii ieftine de mireasa Cluj.

Daca iti doresti si o rochie finisata manual sau care necesita ajustari multiple, nu poti cere acest lucru de pe o zi pe alta.  Poti urmarii cand se desfasoara targurile de rochii de mireasa, unde comerciantii isi expun atat produsele cat si ofertele. La astfel de targuri, inclusiv casele de moda renumite isi expun oferta. Care este avantajul? Ofertele sunt avantajul.

Pentru a atrage clienti din toate colturile tarii, comerciantii ofera gratuitati pentru anumite servicii, sau accesorii gratuite. Totodata, poti obtine reduceri de pret daca pe langa rochia de mireasa si accesoriile aferente, alegi serviciile aceleiasi firme in ceea ce priveste organizarea evenimentului.

Recomandare

Indiferent de bugetul disponibil, atat timp cate exista posibilitatea de a economisi, nu ar trebui sa ratezi aceasta sansa. De regula, o data luata decizia de a te casatori, orice viitoare mireasa isi aloca timpul necesar pentru a pune la punct toate detaliile in timp util, iar rochia de mireasa este unul dintre detaliile importante.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu