M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Opţiuni pentru piscină la care poate nu v-aţi gândit

Când proprietarii de piscine vor să adauge caracteristici interesante piscinelor lor, de obicei se gândesc la tobogane, trambuline sau cascade. Dar, dacă începeți să vă planificați noua piscină, există multe caracteristici pentru Piscine Premium la care poate nu v-ați gândit, care vă pot duce piscina la un nivel cu totul nou.

Iată câteva opţiuni distractive pentru piscine pe care să le luați în considerare atunci când vă construiți noua piscină.

Margini care dispar

O margine care dispare (vanishing edge) ajută la crearea unui spațiu definit ce păcălește ochiul. Marginile care dispar se îmbină vizual cu orice priveliște aflată în fundal – oceanul, marea, cerul sau munţii – creând o iluzie vizuală romantică fără cusur.

Piscinele cu o astfel de caracteristică au o margine care are înălţimea exact cât nivelul apei, în loc să fie deasupra acestuia, astfel încât apa va curge peste margine. Un jgheab sau un bazin de captare este instalat pentru a prinde preaplinul. Apa este colectată și pompată înapoi în piscină.

Jeturi de punte

Creați un spectacol de apă în curtea dvs. incluzând jeturi de punte în proiectul piscinei. Jeturile de apă sunt distractive pentru copii, care se pot juca cu ele sau în jurul lor. Pentru adulți, acestea pot oferi un sunet liniștitor al apei curgătoare.

Jeturle de apă pot fi turnate în pereții piscinei de gunită, montate în peretele lateral al piscinelor supraterane sau integrate în peisajul din jur.

Curgere pură

Cortina de apă sau arcul pur sunt câteva dintre numele ale acestei caracteristici hipnotizante. Cortinele abrupte, poziționate inteligent, cu lățimi diferite, pot crea foi de apă asemănătoare sticlei, care adaugă un efect dinamic de mișcare.

Oale Wok/Canale/Boluri de foc

Completați designul piscinei dvs. cu wok-uri din beton, dozoare de piscină și alte tipuri de ghivece de piscină. Oalele wok vin într-o varietate de materiale și dimensiuni. De la oțel inoxidabil până la piatră, puteți găsi oale wok care se potrivesc cu alte ornamente în curte sau pe marginea piscinei.

Puteți alege o singură oală wok pentru a adăuga o atingere minimalistă sau o serie de mai multe oale, pentru un efect mai exagerat.

Grinzi de legătură înălțate

O grindă de legătură ridicată poate fi folosită pentru a gestiona diferite grade ale curții dumneavoastră, fără a fi nevoie să construiţi un zid de sprijin. Cu toate acestea, grinzile înălțate adaugă, de asemenea, adâncime și dimensiune zonei piscinei dvs.

Peretele înălțat cu o grindă de legătură poate fi acoperit cu piatră, cuarț sau țiglă, pentru a se coordona cu restul zonei piscinei dumneavoastră. De asemenea, le puteți folosi pentru a integra jeturile și oalele wok menționate mai sus.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici pentru piscine pe care proprietarii de piscine le pot adăuga cu scopul de a-și dinamiza experienţele legate de piscină și pentru a crea spații în aer liber unice şi originale. Dacă sunteţi interesaţi să duceţi experiența la piscină la un alt nivel, puteţi să adăugaţi piscinei dumneavoastră oricare dintre aceste funcții sau să căutaţi alte soluții creative, care se potrivesc cel mai bine dorinţelor şi preferinţelor dvs.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu