M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Metode naturale pentru alungarea cârtițelor din curte

Activitatea cârtițelor poate face ravagii în grădină, nu pentru că mănâncă totul, ci pentru că tunelurile lor sunt adesea folosite de alți dăunători. Cârtițele, în cea mai mare parte, sunt destul de inofensive pentru plantele tale. Cu toate acestea, tunelurile lor precum și movilele de pământ scos de acestea pot deveni inestetice.

Deși există multe soluții naturale pentru îndepărtarea cârtițelor din curte, cele mai multe dintre ele sunt doar soluții temporare. De aceea, ai putea avea în vedere oferta de aparate pentru alungarea cartitelor de pe PestRepeller.ro, pentru a scăpa mai ușor de cârtițele care ți-au invadat grădina.

Cum scapi de cârtițe?

Cârtițele pot fi foarte enervante uneori, așa că multe persoane se întreabă cum ar putea scăpa de ele. Ei bine, metodele de combatere a cârtițelor cel mai des folosite implică otrăvurile și capcanele.

Cu toate acestea, noi nu recomandăm folosirea acestor metode. Nu numai că vor răni cârtițele cărora sigur nu îți dorești să le faci rău, ci totodată capcanele și otrăvurile anti cârtițe pot reprezenta un real pericol pentru animalele de companie sau pentru copii. În plus, sunt periculoase pentru sol și pentru zona înconjurătoare.

Soluții naturale pentru combaterea cârtițelor

Există metode alternative pentru combaterea cârtițelor. Uneori, combaterea acestora nu necesită mai mult decât o mică încurajare pentru a se muta în altă parte. Utilizarea soluțiilor naturale pentru cârtițe poate fi cea mai bună soluție pentru a scăpa de cârtițe.

Nu numai că această opțiune este mai sigură pentru mediu dar este și mai bună pentru cârtițe. În loc să le omoare, soluțiile naturale au capacitatea de a le ține pur și simplu la distanță.

Combaterea cârtițelor folosind soluții naturale este mai simplă decât ai putea crede. De exemplu, uneori este suficient să creezi anumite bariere naturale ce includ plante precum narcisele, gălbenelele sau chiar fasolea de ricin. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere faptul că fasolea de ricin poate fi periculoasă din cauza caracterului său otrăvitor, așa că te-ai putea limita la folosirea uleiului de ricin, efectul fiind același.

Găinațul de găini se poate dovedi a fi și el de mare ajutor în încercarea de combatere a cârtițelor. Ce trebuie să faci? Umple o găleată pe jumătate cu găinaț, iar mai apoi toarnă apă și amestecă. Soluția obținută o vei vărsa în tunelurile săpate de cârtițe și astfel, fiind deranjate de mirosul nu foarte plăcut, vor părăsi solurile grădinii tale.

Eliberarea gazonului de cârtițe este o provocare, mai ales dacă numărul acestora este mare. Cu toate acestea, luarea de măsuri drastice nu este întotdeauna necesară. Folosind diferite soluții repelente anti cârtițe împreună cu unele metode moderne, așa cum este folosirea unui aparat pentru alungarea cârtițelor, poți obține rezultatele dorite. În acest mod, cârtițele vor decide să-ți părăsească grădina, iar astfel problema va fi rezolvată pentru totdeauna.

Încearcă aceste soluții pentru combaterea cârtițelor și sigur vei reuși să le alungi pe toate, obținând astfel un gazon impecabil și o grădină lipsită de movilele cu pământ scos de cârtițe. Iar dacă ai nevoie de un aparat anti cârtițe bun, poți începe cu oferta magazinului cu produse anti dăunători PestRepeller.ro.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu