M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Idei de cadouri experienţe care sunt mai bune decât cadourile scumpe

Deși nu este absolut nimic în neregulă să-ți răsfăți familia, soțul sau cel mai bun prieten cu cadouri obişnuite, cel mai susprinzător cadou pe care îl poți oferi cuiva este timpul petrecut împreună și amintirile care vor dura pentru totdeauna. Cadourile experiențe pot părea uneori foarte costisitoare (cum ar fi o vacanţă exotică!), dar noi avem câteva idei de cadou unice, care nu vă vor goli contul din bancă. Cadouri care vor crea amintiri împreună cu oamenii pe care îi iubiţi cel mai mult sau experienţe interesante de care persoana căreia îi este destinat cadoul se poate bucura singură.

Un mesaj video personalizat din partea unei celebrităţi

Surprindeţi-vă persoana iubită cu un mesaj video personalizat de la muzicianul, vedeta de televiziune, personalitatea de pe internet sau chiar politicianul preferat (???). Vor fi atât de încântați să audă „La mulți ani!” sau „Sărbători fericite!” de la acea figură notabilă despre care împărtășiți mereu meme!

O invitaţie la aventură

Invitaţi-vă persoana iubită într-o serie de „aventuri” împreună, având ca ghid o carte de aventuri. Pur și simplu nu veţi ști exact ce aventură urmează să experimentaţi decât atunci când daţi pagina. Fiţi spontani! Luaţi cu voi şi o cameră, astfel încât să puteți documenta amintirile.

Treasure hunt în Braşov

Descoperiţi împreună cele mai frumoase atracții turistice din Brașov într-o plimbare inedită prin centrul orașului: rezolvaţi indiciile, pentru a afla unde trebuie să mergeţi mai departe. Aflaţi ce ordin de cavaleri a întemeiat așezarea de la poalele Tâmpei, de unde a căpătat numele de Korona și ce secrete au rămas îngropate aici din timpuri medievale.  Itinerariul este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru piticii peste 5 ani. Pentru rezervări, intraţi pe activitatibrasov.ro.

Curs de olărit la voi acasă

Aveţi nevoie de o idee de întâlnire? Găsiți un curs local de ceramică sau, mai bine, aduceți cursul acasă cu un kit de olărit pentru doi. Veți găsi în pachet toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face ghiveciul sau bolul perfect.

Salt cu parasuta… în interior

Foarte mulţi dintre noi, atunci când aud cuvintele cuvintele „cadou  experiență” se gândesc imediat la parașutism. Dacă este şi cazul vostru, trebuie să vă luaţi jumătatea și să încercaţi parașutismul în interior.

Un parfum personalizat

Cu toții avem acel prieten care crede că este un expert în parfumuri și nu le-ar plăcea nimic mai mult decât un parfum personalizat pe care l-au creat ei înșiși. Dacă nu locuiți lângă o parfumerie, comandați un kit și daţi-le ocazia să probeze diferite arome, astfel încât să își personalizeze cu ușurință propriul amestec de parfumuri.

Kit de preparat cocktailuri

Acesta este cadoul perfect pentru o persoană care adoră un cocktail elegant, dar și-ar dori și mai mult să învețe cum să-l facă. Aceste kituri vin de obicei cu rețete și toate ingredientele de care aveți nevoie pentru a face mai multe băuturi. Când aţi avut ultima dată un cocktail bun la un preţ mic?!

Kit de iniţiere în tricotat

Aceste kituri pentru începători nu includ doar acele și firele de care veți avea nevoie pentru a tricota orice doriţi, dar includ de obicei și o carte, în format fizic sau electronic, care vă va ghida prin elementele de bază și vă va oferi o mulțime de idei de proiecte.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu