M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

De ce Audi este una dintre cele mai fiabile și sigure mărci de mașini

Pe lângă preț, durabilitate, siguranță și fiabilitate, alegerea unei mașini depinde de mulți alți factori. Cu toate acestea, majoritatea cumpărătorilor de mașini consideră că fiabilitatea vehiculului este unul dintre criteriile lor de selecție de top. Are prioritate față de factori precum accesibilitatea, siguranța și economia de combustibil. 

Prin urmare, este important ca atunci când cauți Audi de vânzare, să identifici de ce este una dintre cele mai fiabile și sigure mărci de mașini. Marca, care era cunoscută anterior pentru problemele de service, și-a îmbunătățit semnificativ reputația în ultimii ani și este acum considerată una dintre liderii fiabilității și siguranței din Europa. Deși multe modele acestei mărci sunt scumpe, unele s-au dovedit a fi destul de accesibile pentru operare și întreținere.

Ratingul de fiabilitate pe RepairPal este de 3,0 din 5,0, dar marca a avut rezultate mai bune în Consumer Reports, cu un scor de fiabilitate de 60 din 100. Unele dintre modelele de top Audi care au primit evaluări ridicate de fiabilitate includ RS7 și A6.

Audi prezintă noul RS7 cu un V8 mild hybrid biturbo. Atletul extrem sprintează până la 100 km/h în 3,6 secunde. După prezentarea noului RS6 Avant, pe care compania din Ingolstadt l-a dezvăluit cu trei săptămâni înainte de IAA, premiera noului RS7 Sportback este o mică surpriză. Mai interesant, însă, este „cum”, deoarece noul RS7 Sportback este vizual mult mai îndepărtat de bază decât predecesorul său.

Audi RS7 Sportback la IAA 2019

În față, grila cu un singur cadru cu o structură de tip fagure vopsită în negru lucios, este flancată de deschideri laterale mari de aer de răcire. Pasajele roților care sunt cu 20 de milimetri mai largi și panourile basculante tipice RS, atrag atenția în lateral. 

Partea din spate arată puterea care pândește în față cu placarea difuzorului curbată dramatic și țevile de evacuare ovale luxuriante. Dacă acestea sunt colorate în negru, proprietarul a investit în sistemul de evacuare sport RS cu o alarmă sonoră sporită. De la 120 km/h un spoiler iese din hayon.

Atât în ​​prima cât și în a doua generație, Audi RS7 se bazează pe A 7, adică seria de lux. Practic, vehiculul convinge cu o fiabilitate foarte mare. În primul rând motoarele sunt bine potrivite pentru întreținerea regulată și respectarea intervalelor de service pentru kilometraj mare. 

Cu toate acestea, unele deficiențe tehnice estompează imaginea pozitivă a modelului. Cel puțin vulnerabila transmisie automată S-tronic nu provoacă probleme la RS7 ca model de top, deoarece vehiculul folosește aici un convertor automat cu opt trepte. 

În caz contrar, se observă în principal slăbiciuni electrice, care afectează în primul rând prima generație a mașinii sportive de lux. Cu toate acestea, producătorul german de automobile folosește un șasiu sport pentru RS7 pentru a crește agilitatea hatchback-ului.

Când vine vorba de siguranță, RS7 nu prezintă puncte slabe. Modelul special sportiv nu a fost testat în mod explicit, dar A7 a fost testat ultima dată în 2018. Seria actuală a completat acest lucru fără efort și a primit o evaluare excelentă de cinci stele din cinci. 

În primul rând, protecția ocupanților știe să inspire. Atât ocupanții adulți, cât și copiii călătoresc în siguranță, așa cum demonstrează evaluările de 93 și, respectiv, 85%. În plus, producătorul german de mașini se bazează pe o varietate de asistenți și sisteme de siguranță diferite pentru modelul RS7.

Vehiculul din clasa de lux este dotat standard cu un sistem activ de avertizare la părăsirea benzii de rulare și un asistent de frânare de urgență, un control inteligent al vitezei de croazieră și o capotă activă.

Audi A6 fiabil și sigur

Modelul Audi A6, fie ca sedan sau Avant este mai presus de orice un vehicul de flotă. Producătorul știe și asta și câștigă prestigiu în management. Mașina se adresează deopotrivă managerilor, persoanelor care desfășoară activități independente, clienților care închiriază mașini și familiilor.

Într-o mașină de această clasă de preț și prestigiu este obligatorie o întreagă gamă de ajutoare electronice și sisteme de asistență, atât standard cât și opțional. De exemplu, A6 Sedan și Avant pot fi echipate cu pilot de parcare și garaj. Vehiculul poate conduce apoi independent în locurile de parcare dacă acestea sunt prea înguste pentru a deschide ușa. Șoferul începe procesul prin intermediul aplicației.

Avertizarea de părăsire a benzii de rulare (cu intervenție la direcție), controlul adaptiv al vitezei de croazieră și un asistent de eficiență (suportă un stil de condus economic) sunt obligatorii. În spatele magiei se află sistemul de asistență pentru șofer zF AS: în funcție de echipamentul selectat, până la cinci senzori radar, cinci camere, doisprezece senzori cu ultrasunete și un scaner laser lucrează pentru a oferi mașinii fiabilitate și siguranță.

Marca este cunoscută pentru lux și performanță, chiar și ca mașină uzată. Înainte de a fi preluat de Grupul Volkswagen, Audi a fuzionat odată cu alte trei mărci pentru a forma Auto Union AG. Cele patru inele ale logo-ului simbolizează această fuziune. Marca a ratat locul 5 cu o marjă mică, deoarece 30.08% din toate modelele analizate au fost avariate. Mașinile concernului auto prezintă o tendință la următoarele avarii:

  • Uzură severă a ambreiajului
  • Defecțiunea servodirecției
  • Eroare transmisie manuală

În mod curios, Audi are o lungă istorie în materie de siguranță, care a efectuat primul său test de impact în urmă cu mai bine de 80 de ani. Astăzi, mașinile producătorului german de automobile sunt echipate cu unele dintre cele mai avansate sisteme de siguranță active, pasive și de asistență a șoferului.

Mașinile acestui producător s-au dovedit a fi durabile și fiabile. Germania a reușit să-și câștige reputația de trendsetter pentru mașini. Mașinile acestui brand au câștigat dragostea diverselor categorii de cumpărători. 

Marca este considerată una dintre cele mai sigure și mai confortabile mașini din lume. Mașinile au un motor puternic și durabil, atracție vizuală și estetică, oferă proprietarilor lor confort maxim. În același timp, mașinile Audi se caracterizează prin dinamică bună, accelerație rapidă și agilitate. Se comportă perfect chiar și pe drumuri imperfecte. 

O caracteristică importantă a acestei mașini este capacitatea de a percepe perfect orice benzină. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale acestei mașini față de alte mașini europene, care poate răspunde imediat la modificări minore ale calității combustibilului.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu