M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum sa iti cumperi cele mai frumoase rochii?

Indiferent daca este vorba despre rochii de zii sau despre alte rochii, atunci cand cumperi rochii pentru femei, trebuie sa iei in calcul o serie de factori. In primul rand corpul femeii determina stilul de rochie pe care ar trebui sa o poarte. Cand cumparati rochii pentru femei, obiectivul dvs. ar trebui sa fie completarea corpului ei. Luati in considerare urmatoarea lista de pasi daca aveti nevoie sa achizitionati rochii pentru femei.

Afisati activele femeilor pentru care cumparati rochii. Daca o femeie are picioare atractive, alegeti o rochie care ii arata. In cazul in care bratele sale sunt tonifiate sau are un decolteu atractiv, apoi selectati o rochie care accentueaza aceste active fizice. Aveti grija sa nu evidentiati o caracteristica la o extremitate. De exemplu, daca o femeie are un piept mare, nu-l accentuati, astfel incat acesta sa fie singura concentrare pe corpul ei. In acest caz, opteaza pentru o rochie v neck care sa-i scoata in evidenta pieptul, dar ghideaza ochii spectatorului spre fata ei.

Ascundeti defectele fizice ale unei femei cu rochia pe care o alegeti. Asa cum o rochie poate scoate in evidenta caracteristicile izbitoare ale unei femei, ea poate ascunde caracteristicile neatractive. Rochii lungi ascund gambele mari sau picioarele neatractive. Rochiile de papusi infoiate ascund burta. O rochie de linie A poate ascunde solduri mari. De multe ori, atunci cand selectati o rochie care ascunde o caracteristica, puteti sa o echilibrati prin evidentierea altei.

Reglati inaltimea femeii cu caracteristicile unei rochii. Rochile lungi scurteaza o femeie, in timp ce o rochie care se opreste deasupra genunchiului, aratand picioarele, prelungeste o femeie. In plus, o rochie colorata solida ajuta la prelungirea unei femei mai mult decat o rochie cu design sau model.

Creati echilibru atunci cand selectati rochii pentru femei. Rochia potrivita ar trebui sa ascunda si sa evidentieze caracteristicile unei femei, astfel incat cifra ei sa fie bine echilibrata. Utilizati toate caracteristicile unei rochii, cum ar fi culoarea, materialul, forma, lungimea si designul, pentru a crea un aspect general echilibrat.

Selectati o rochie adecvata varstei. Femeile mai tinere isi pot permite sa poarte rochii mai scurte si mai stranse. Pentru o femeie mai in varsta, selectati o rochie care nu este mai scurta decat lungimea genunchiului. Optati pentru stiluri simple pentru femeile mai in varsta, mai degraba decat stiluri care se incadreaza in arcuri, maneci si dantele; aceste elemente ar fi mai potrivite femeilor mai tinere.

Luati in considerare pielea si culoarea parului unei femei cand cumparati o rochie pentru ea. Pielea si parul intunecate sunt cel mai bine imbracate in rochii mai deschise si mai colorate. Blondele si pielea palida arata mai bine in culori mai intunecate, negre si maro.

Se potriveste o rochie cu personalitatea unei femei. O femeie serioasa este cea mai potrivita pentru o rochie de stil conservatoare. In timp ce un personaj relaxat si casual va aprecia o rochie care are culori viu sau are elemente distractive, cum ar fi bijuteriile si panglicile.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu