M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum poti alege cele mai bune farfurii de mancare pentru un restaurant?

Tacamurile restaurantului de astazi sunt mult mai mult decat functionale. Preparatele comerciale adauga personalitate mesei restaurantului, reflectand atmosfera, designul si tema unui restaurant. Cand incepeti sa depozitati bucataria comerciala, retine urmatoarele inainte de a cumpara feluri de mancare pentru restaurante:

Cunoaste bugetul

Obiectele comerciale, cum ar fi scaunele si mesele din restaurante, sunt mai scumpe decat cele pentru uz personal.
Vesela restaurantului are o gama larga de preturi si, de obicei, daca cumparati in vrac, veti economisi mai mult.

Cauta durabilitate

Motivul pentru care preparatele comerciale sunt mai scumpe decat cele pe care le puteti alege pentru propria bucatarie este ca acestea sunt concepute pentru a rezista uzurii utilizarii restaurantului.

Luati in considerare designul restaurantului dvs.

Deschiderea unui restaurant mic? Farfuriile clasice albe si cestile de cafea iti vor merge bine. Conceptul tau de restaurant este mexican sau italian? Apoi, poate vrei sa incerci placi cu culori si modele indraznete.

Tacamurile trebuie sa reflecte tema restaurantului tau si sa completeze designul general al restaurantului tau.

Unele tacamuri comerciale pot fi personalizate cu numele si logo-ul restaurantului dumneavoastra.

Tacamuri din plastic, hartie sau chinezesti?

Un lant popular de fructe de mare din New England a folosit farfurii de hartie de ani de zile.
Francizele lor de restaurante ofereau interioare elegante, cu sticlarie si argintarie.

Dar aveau intotdeauna farfurii de hartie. De ce nu au cumparat farfurii de portelan?

Compania a decis sa schimbe pentru ca era mai ieftin decat sa continue sa cumpere farfurii de hartie.
Daca optati pentru articole de masa din hartie sau plastic, cautati-le pe cele care pot fi reciclate sau compostate.

Puteti cumpara tacamuri de unica folosinta din porumb care sunt 100% compostabile. Desigur, este important sa aveti un loc in restaurantul dumneavoastra pentru a composta sau recicla articole de masa de unica folosinta; in caz contrar, va ajunge intr-o groapa de gunoi undeva si asta zadarniceste cumva scopul.

In timp ce unele concepte de restaurant pot beneficia de farfurii de unica folosinta, cum ar fi foodtruck pentru functii de catering, cum ar fi gratare sau alte evenimente externe, costul inlocuirii placilor de hartie in mod continuu de ani de zile va depasi costul initial de investitie al vaselor din portelan.

Farfuriile din plastic, desi mai durabile decat hartia si reutilizabile, nu vor ramane la fel ca tacamurile clasice din portelan.

Asadar, chiar daca deschizi o cafenea simpla, casual, cu supa si sandwich-uri sau o cafenea, China este in continuare cel mai bun pariu pentru o investitie pe termen lung.

Preparatele ecologice sunt, de asemenea, importante pentru clientii care doresc durabilitatea mediului si o buna administrare ca aspecte cheie ale companiilor pe care sunt dispusi sa le sprijine.

Sticlarie- restaurant

Sticlaria de astazi poate face la fel de mult ca o declaratie ca felurile de mancare pentru cina.

Va puteti imbraca barul restaurantului cu pahare de vin supradimensionate sau pahare viu colorate..

Doar amintiti-va sa cumperi de la un distribuitor comercial, pentru a evita chips-uri premature si fisuri.

Un alt sfat despre sticlaria restaurantului: Distribuitorul de bere va poate oferi adesea pahare promotionale de bere si alte articole de sticla pentru restaurante gratuit.

Cumpararea de feluri de mancare pentru un restaurant nou poate parea o sarcina simpla, dar o atentie deosebita trebuie acordata calitatii felurilor de mancare.

Calitatea comerciala este importanta pentru a rezista uzurii utilizarii de zi cu zi a restaurantului.

Migrarea plasticului si hartiei in portelan si sticla poate fi costisitoare in avans, dar pe termen lung va economisi bani si va fi mai buna pentru mediu.
Orice ai alege, asigura-te ca preparatele tale reflecta stilul conceptului tau de restaurant.

Modele interesante si culori sunt o modalitate buna de a evidentia elementele de meniu.

Amintiti-va ca oamenii mananca mai intai cu ochii lor. Cumpara o  farfurie intinsa coupe portelan sea spray 30 cm.

Cum aleg cele mai bune farfurii din portelan?

Pentru a alege cele mai bune feluri de mancare din portelan, cum ar fi tacamuri sau piese de adaugat la tacamurile pe care le aveti deja, inspectati toate piesele pentru a vedea daca sunt de calitate si cautati o garantie. Deoarece portelanul este un astfel de material de masa elegant si durabil, multi producatori vor oferi o garantie a calitatii.

Ai nevoie de timp pentru a alege un design model care va place foarte mult, chiar daca aveti de gand sa treaca in cele din urma tacamuri pe la o alta generatie a familiei tale.

In timp ce un set de placi sofisticate din portelan cu un model neutru poate fi atemporal si arata perfect in orice generatie, daca acesta nu este stilul tau, ar trebui sa selectezi tacamurile care ti se potrivesc cel mai bine. Speram ca va veti bucura de multi ani folosind farfuriile de portelan inainte de a fi livrate.

 

 

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu