M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Ce nu poate fi stocat intr-o boxa de depozitare?

Din motive de siguranta, orice material sau produs considerat periculos trebuie sa fie exclus din depozitul vostru. Prin urmare, toate materialele combustibile, inflamabile, toxice sau periculoase care se gasesc in:

 • explozivi, arme de foc, artificii
 • deseuri si produse toxice;
 • produse urat mirositoare si contaminante
 • cutii de aerosoli;
 • marfuri perisabile care vor putrezi, cu riscul suplimentar de a atrage daunatori.

Cum alegeti o unitate de depozitare care sa se potriveasca nevoilor voastre?

In functie de volumul de marfuri care urmeaza sa fie depozitate

In primul rand, va veti alege unitatea de depozitare si dimensiunea acesteia in functie de ceea ce intentionati sa depozitati acolo. Primul criteriu care trebuie selectat este volumul. Trebuie sa o estimati cat mai exact posibil pentru a nu plati pentru spatiu inutil.

Pentru a va ajuta in aceasta sarcina adesea complexa, inchiriere boxa depozitare va ofera posibilitatea de spatiu pentru depozitare.

Daca aveti nevoie de sfaturi despre cum sa alegeti dimensiunea potrivita a unitatii de depozitare pentru nevoile voastre, cereti sfatul furnizorului de servicii. Acestia va vor ajuta sa evaluati numarul de metri cubi in functie de obiectele pe care doriti sa le depozitati si va vor sugera spatiul de depozitare corespunzator.

In functie de accesibilitatea unitatii de depozitare

In al doilea rand, puteti selecta tipul de unitate de depozitare (sau solutie de depozitare) in functie de modul in care o veti utiliza. De exemplu, daca vizitati depozitul doar ocazional, nu este necesar sa aveti acces permanent, ceea ce ar putea sa va coste mai mult decat un loc cu un orar mai limitat sau chiar cu programare.

Pentru cei care doresc sa isi depoziteze bunurile pentru o perioada scurta de timp – de exemplu, in timp ce se muta sau le vand – nu este nevoie sa le accesati intre momentul in care le depozitati si cel in care veniti sa le ridicati.

Astfel, le puteti stivui pana la tavan, fara acces usor si fara griji cu privire la ordine. Daca le depozitati pentru o perioada mai lunga de timp, probabil ca veti dori sa aveti acces la ele. In acest caz, aveti nevoie de mai mult spatiu pentru a putea gasi cu usurinta totul si pentru a recupera o cutie, fara a fi nevoie sa despachetati si sa scoateti totul!

Insa unitatea de depozitare ar trebui sa fie aproape de casa dumneavoastra, in mod ideal in orasul dumneavoastra sau intr-un oras din apropiere. De asemenea, ar trebui sa verificati daca locurile de parcare oferite sunt accesibile din unitatea de depozitare pentru a facilita manipularea obiectelor grele si voluminoase. Traseul dintre camion si unitatea de depozitare trebuie sa fie cat mai scurt posibil. Alternativ, puteti alege o solutie de depozitare care ofera servicii de colectare si livrare direct la domiciliu. Nici macar nu trebuie sa va deplasati, deoarece profesionistii se ocupa de tot!

In functie de caracteristicile spatiilor

De asemenea, nu uitati sa verificati daca locul pe care il alegeti este sanatos. Nu va depozitati bunurile intr-un loc umed, altfel le veti gasi intr-o stare jalnica. Cutiile si apa nu se amesteca! In mod similar, securitatea si supravegherea sunt esentiale.

Sfaturi utile pentru depozitarea tablourilor

Puteti achizitiona cutii cu oglinda in mai multe locatii. Companiile de mutare le au si, de obicei, vi le vor vinde. De asemenea, puteti merge la companiile de inchiriere de camioane de mutare si puteti gasi acolo cutii de oglinzi. Oriunde le cumparati, asigurati-va ca aveti o multime de hartie si banda de ambalare fara acid.

De asemenea, daca vand tampoane de hartie, cumparati suficient pentru a va impacheta opera de arta inainte de a o impacheta. Acest lucru va adauga un strat suplimentar de protectie fiecarei piese pe care o detineti. Iata pasii de baza pentru a va impacheta panza, amprentele si alte lucrari de arta intr-o cutie de oglinda:

 • Puneti impreuna partea de sus si de jos a cutiei oglinzii cu banda de ambalare.
 • Umpleti fundul cu un strat de hartie de ambalare mototolita.
 • Infasurati imprimarea sau pictura cu un tampon de hartie.
 • Puneti-l in interiorul cutiei de jos (putin mai mica).
 • Pune hartie de ambalare mototolita in cutia de sus (mai mare).
 • Pune partea de sus peste partea de jos.
 • Sigilati cu banda de ambalare.
 • Simte-te multumit de tine si de abilitatile tale de ambalare.
 • Depozitati lucrari de arta mari intr-o lada

O alta metoda excelenta de a stoca lucrari de arta si printuri mari de panza este sa le puneti intr-o lada de lemn. De fapt, aceasta este probabil cea mai sigura si mai protectoare metoda de stocare de arta din jur. O lada de lemn este rezistenta, oferind o protectie valoroasa impotriva, ei bine, a tuturor.

Chiar daca ceva cade peste el, o lada de lemn iti va proteja bine opera de arta. Cu toate acestea, dezavantajul lazilor de lemn este timpul implicat si costul achizitionarii de lemn, cuie si alte consumabile pentru a construi lazile.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu