M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cele doua servicii esentiale ale unui service instalatii frigorifice

Un service instalatii frigorifice se poate ocupa de monitorizarea instalatiilor tale si poate realiza si interventii de urgenta asupra acestora. Serviciile acestea sunt de baza, dar nu sunt de ajuns pentru a garanta siguranta si, mai ales, eficienta completa a instalatiilor figorifice din afacerea ta.

Alte doua servicii esentiale sunt mentenanta (inclusiv cea preventiva), precum si auditul energetic cu rol de eficientizare a consumului. In combinatie cu primele doua servicii mentionate, sistemul de racire al afacerii tale va opera la eficienta maxima, inclusiv energetica.

Servicii de mentenanta si mentenanta preventiva

Ce inseamna mentenanta? Conform definitiei, mentenanta reprezinta actiunea de intretinere a unui echipament sau unei unelte – sau procesul prin care se mentine conditia sau situatia unui element/produs si asa mai departe.

De regula, operatiunile de mentenanta se realizeaza in timpul unei interventii de urgenta pentru a verifica daca exista sau nu alte eventuale probleme la nivelul instalatiei. Totusi, mentenanta simpla este mai putin importanta – un service instalatii frigorifice de top va mentiona importanta mentenantei preventive.

Acest tip de mentenanta este realizat in mod regulat, o data pe luna sau la cateva luni – in functie de instalatie, poate fi si o data la jumatate de an. Principalul scop al acesteia este de a preveni orice tip de probleme care pot aparea la o instalatie. Mai exact, nu rezolva probleme – specialistii verifica anumite componente si elemente care sunt predispuse daunelor, astfel prevenind necesitatea interventiilor de urgenta in viitor.

Servicii de eficientizare a consumului

Procesul de eficientizare al consumului incepe cu un audit realizat asupra intregului sistem. Un service instalatii frigorifice de top va recomanda un astfel de audit in momentul semnarii unui contract. Ar fi indicat sa accepti aceasta propunere, mai ales daca instalatiile tale nu au beneficiat de mentenanta preventiva si regulata.

Auditul nu este singurul lucru. Echipa de specialisti a service-ului iti va prezenta masuri si modificari care pot fi aplicate si implementate la nivelul instalatiilor tale pentru a atinge eficienta energetica si pentru a micsora semnificativ consumul de energie. In functie de marimea afacerii tale, trebuie mentionat faptul ca un audit energetic industrial este obligatoriu (daca consumi peste 1000 tone echivalent petrol intr-un an).

In cele din urma, investitia intr-un contract cu un service instalatii frigorifice poate fi amortizata extrem de rapid. Diminuarea facturilor la energie electrica ale afacerii tale va putea fi observata inca din primele luni.

Cele doua servicii esentiale ale unui service instalatii frigorifice1

De ce ar trebui sa alegi un contract cu un service de top?

Ar trebui sa alegi un contract cu un service de top in acest domeniu pentru ca numai asa poti avea acces la serviciile mentionate mai sus. Prezenta acestora in lista de servicii lunare de care beneficiezi garanteaza faptul ca profitul tau este oarecum asigurat – daca apar daune, un service instalatii frigorifice iti poate sari in ajutor imediat pentru a rezolva problemele. Astfel, perioada in care opresti operatiunile si nu faci profit este una limitata!

Un service care iti poate oferi aceste lucruri si nu numai este ServiceFrigOnline – 15 ani de experienta in domeniu, 4500 de proiecte implementate si 50 de specialisti care iti stau la dispozitie!

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu