M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Ce sunt ochelarii audio si ce avantaj au?

In termeni simpli, ochelarii audio Bluetooth sunt ochelari cu optiune audio incorporata. Aceste ochelari unici au facut furori in lume. Acestea sunt integrate cu difuzoare, microfoane si conectivitate Bluetooth pentru a le conecta la smartphone-urile dvs. pentru a efectua apeluri, a asculta muzica sau a interactiona fara un dispozitiv de ascultare separat.

Care sunt diferitele tipuri de ochelari audio?

Cu totul futuriste, ochelarii de soare Bluetooth sunt disponibili in doua variante principale.

Primul tip de ochelari de soare Bluetooth este cel care vine cu difuzoare cu conductie osoasa, in timp ce al doilea tip de ochelari de soare Bluetooth este cel mai modern si nesfarsit de popular, cu difuzoare special concepute fara conductie osoasa.

Cu toate acestea, ati fi incantati sa stiti ca cei mai buni ochelari de soare Bluetooth nu se limiteaza la audio. Exista optiuni video excelente care va permit sa inregistrati un moment interesant sau sa traiti o experienta de prima mana. Ochelarii conectati prin Bluetooth sunt perfecti pentru activitatile in aer liber si chiar te-ar face sa te intrebi cum ai reusit sa traiesti fara ei pana acum.

Ochelarii de soare sport Bose de mare impact cum sunt ochelari audio Bose Frames Tempo, ofera un sunet revolutionar cu un design rece, confortabil si rezistent la intemperii. Cu o durata lunga de viata a bateriei, acesti ochelari redefinesc eficienta. In plus, acestea pot fi reincarcate complet in mai putin de o ora.

Pregatiti-va pentru un sunet de inalta calitate si apeluri cristaline cu acesti ochelari de soare! Difuzoarele lor de inalta calitate sunt concepute pentru a fi suficient de profunde pentru a trece de zgomotul din jur daca pedalati cu 40 km/h, astfel incat sa puteti vorbi clar si tare la telefon.

Extrem de usoare, acestea raman la locul lor cu placute de nas din silicon moale si tample ferme. Cu o rama din nailon TR-90, finisaj texturat si plasa speciala, acesti ochelari Bluetooth sunt conceputi pentru antrenamente intense pe teren accidentat.

Inca o pereche noua de ochelari conectati! Acestea nu va promit o viziune diferita a lumii in realitate augmentata, precum cele de pe Google Glass. Nu, te lasa doar sa-ti asculti muzica. Procesul este destul de uimitor. Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti ochelarii de soare si sa apasati butonul de sub bratul drept.

Asociate cu Bluetooth, ca orice alta casca sau casti sau casti fara fir, Bose Frames devin acest produs hibrid, intre ochelari de soare si casti audio, fara a avea nimic in urechi, datorita difuzoarelor adapostite in fiecare brat.

Usori, acesti ochelari te fac sa iti doresti sa arati acest gadget incongruent celor din jur. Acestea sunt deosebit de utile pentru biciclisti si scuteristi in jungla urbana.

In timp ce castile si castile sunt riscante, chiar sinucigase, pentru ca nu ii poti auzi pe ceilalti participanti la trafic, ochelarii conectati Bose Frames te tin conectat la lumea exterioara. Astfel, o bula muzicala te inconjoara, fara sa te izoleze de lumea exterioara. Aceasta va permite sa ascultati muzica in timp ce mergeti pe bicicleta sau pe scuter. Si nimeni nu te poate auzi in jurul tau la un volum moderat.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu