M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Ce să poți la o nuntă de toamnă

O nuntă de toamnă îi face pe oaspeți să se întrebe ce să poarte la ceremonie. Atunci când alegeți ținuta de nuntă, luați în considerare materialul, culoarea și stilul și  cel mai important, dacă fiecare dintre acestea este potrivită pentru sezonul de toamnă. De asemenea, dacă simțiți că aveți nevoie de un pic mai mult ajutor, cei de la Fitted vă stau la dispoziție cu multe sfaturi utile.

Toamna este un sezon romantic pentru o nuntă. Culorile schimbătoare ale anotimpului și mirosul tuturor fructelor coapte constituie în mod firesc un deliciu pentru retină. Când aveți ocazia să participați la o nuntă de toamnă, faceți acest lucru într-un stil demn de ocazie. Luați în considerare acești factori atunci când selectați ținuta dacă sunteți oaspete la un asemenea eveniment :

Culoarea

În sărbătoarea toamnei, purtați culori pe care le-ați găsi în mod natural într-un peisaj de toamnă. Roșu strălucitor, nuanțe de portocaliu arse și galbenurile palide amestecate cu maro pământiu fac combinația perfectă de culori. Purpuriul, de asemenea, este o culoare asociată cu toamna. Adăugați o notă de auriu cu accesorii adecvate, precum o curea elegantă, pantofi sau geantă de mână. Evitați să purtați totul de culoare aurie, deoarece acest lucru poate fi considerat de prost gust. Aceasta este ziua cea mare a miresei și nu ai vrea să-i furi lumina reflectoarelor.

Materialul

Vremea toamnei poate fi imprevizibilă, iar dacă nunta este în aer liber, alegerea materialului este și mai importantă. Alege texturi care sunt plăcute ochiului și catifelate la atingere de exemplu. Mătasea și satinul realizează materialele ideale, dar puteți obține rezultate bune și cu cașmir sau catifea. Când planificați ce să purtați la o nuntă de toamnă, luați în considerare combinarea țesăturilor pentru un aspect luxos.

Ce ar trebui să poarte femeile

Lungimea rochiei pentru femei și fete ar trebui să fie selectată în funcție de vreme și de momentul  zilei când nunta are loc . Pentru o nuntă de dimineață devreme, o rochie cu lungimea până la genunchi este potrivită. Nu purtați rochii care au o linie mai sus de doi centimetri deasupra genunchiului. Purtați dresuri dacă temperatura este scăzută. O nuntă după-amiaza poate duce linia rochiei de la genunchi la gleznă sau oriunde între ele. Pentru o nuntă de seară, purtați o rochie lungă. Cu toate acestea, dacă zona unde se organizează nunta, este vizată de ploi sau alte fenomene meteo în aceea zi, gândește-te de două ori înainte de a alege o rochie lungă, din cauza riscului de a te murdări cu noroi. Un pantalon la modă este întotdeauna o alegere foarte bună. Încercați un costum de culoarea dovleacului cu un tricou roșu. Purtați mâneci lungi atunci când este posibil, pentru un plus de căldură.

Ce ar trebui să poarte bărbații

Costumele sunt o soluție ușoară de purtat  pentru o nuntă de toamnă și arată frumos pentru băieți și bărbați. Băieții pot purta un costum din două piese, roșu, maro sau verde închis. Asortați costumul cu o cămașă de culoare dovleac =. Băieții au nevoie de cămăși cu mâneci lungi pentru căldură și stil.

Bărbații ar trebui să poarte un costum sau un pulover frumos și să se îmbrace pantaloni. Puloverele colorate făcute din culorile toamnei îl vor menține perfect în timp ce pare frumos. Dacă preferă, poate să poarte un costum. Alegeți o cămașă și o batistă potrivite, iar daca se poate încercați să vă asortași cu partenera.

Ce să evitați să purtați

Există câteva alegeri vestimentare pe care un invitat nu trebuie să le poarte la o nuntă , indiferent de anotimp.

  • Alb – Albul este culoarea miresei, iar dacă nu ești tu aceea, evită să porți această culoare, deoarece această zi este despre ea, nu despre tine
  • Sandalele – lăsați-vă pantofii deschiși acasă. Nu se încadrează în decorul unei nunți de toamnă.
  • Prea transparent – Dacă nu sunteți sigură dacă piesa dumneavoastră este sau nu prea transparentă, mai bine nu o purtați.

Haine de toamnă elegante

Când este rece, va trebui să rămâneți la modă cu ceva haine mai groase. În timp ce alegeți ce să purtați la o nuntă de toamnă, nu uitați de un palton atractiv. Încercați să purtați o haină într-o culoare de toamnă. Un palton cu un model de frunze rugini ar fi excepțional de frumos. Învelișurile din dantelă și mantii din cașmir sunt elemente frumoase care vă vor oferi și căldură în același timp. O geacă elegantă din piele cu curea este bună  atât pentru bărbați cât și pentru femei. Nunțile care au loc în perioada rece îți vor oferi scuza perfecta pentru a purta haina preferata cu fermoar.

Hainele de nuntă de toamnă sunt colorate și distractive, amintind de acest sezon special.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu