M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

 Ce cadouri alegem sa oferim copiilor?

Pentru a adauga un plus de valoare fiecarui cadou pe care il oferim cu diverse ocazii, ar trebui sa luam in calcul, cel putin atunci cand vine vorba despre persoanele apropriate noua, sa oferim experiente de fiecare data cand dorim sa daruim ceva.

Este extrem de important insa, pentru a putea face asta, sa ajungem sa oferim acelor persoane o experienta care sa fie pe placul ei, sa tinem cont de pasiunile si ceea ce ii place sa faca in timpul liber, sau ceva ce stim cu siguranta ca isi doreste, insa nu indrazneste sa spuna.

O experienta cadou poate fi orice tine de activitatile pe apa, in aer, de momente de rasfat sau timp petrecut in natura si de ce nu, de diverse cursuri si workshop-uri.

Ce poate duce la hotararea privind alegerea cadoului?

Pentru a putem stii ca vom aduce bucurie pe chipul persoanei, in momentul in care ii vom oferi cadoul, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, care pot ajuta extrem de mult la acest lucru.

Pentru inceput, este necesar sa tinem cont de gradul de apropiere fata de acea persoana, caci pentru partenerul de cuplu sau pentru cineva extrem de apropiat, tindem sa cheltuim mult mai multi bani, doar din ideea ca ce este scump, poate fi si foarte bun sau alegerea potrivita

Este important sa tinem cont si de nevoile si necesitatile celuilalt, mai exact, daca stim ca cel de langa noi are nevoie de relaxare, atunci nu putem astepta si tot ceea ce trebuie facut este sa alegem un pachet de relaxare la spa, astfel incat persoana care va beneficia de el sa aiba parte de momente de liniste si relaxare care sa ii readuca stare de bine, atat in trup, cat si in minte.

De asemenea, trebuie sa se tina cont si de dorintele si pasiunile celuilalt, iar acest aspect conteaza poate cel mai mult, caci de asta succcesul pe care il va avea cadoul respectiv. Acest lucru inseamna ca nu putem oferi o activitate in aer, daca persoanei ii este frica de inaltime.

Astfel, trebuie sa alegem in permanenta acele cadouri experienta care se potrivesc personalitatii aceluia care le primeste.

Ce cadouri experienta oferim copiilor?

Copiii sunt cei mai interesati de cadouri, de aceea este esential sa oferim ceea ce trebuie. La fel ca si in cazul adultilor, copiii prefera genul de cadou experiente, caci atunci cand oferim obiecte sau lucruri materiale, de cele mai multe ori, acestea raman uitate intr-un dulap sau in debara.

Trebuie sa avem intotdeauna grija in privinta varstei acestora, caci este posibil ca anumite activitati  sa fie mai periculoase sau cu un grad mai inalt de dificultate.

Poti incepe sa cauti activitatea potrivita pentru copii pornind de la nevoile si dorintele sale, insa pentru a fi cu adevarat un cadou reusit poti alege un cadou experienta pentru toata familia: o plimbare cu barca, o noapte la cort, sau orice alta activitate la care poate participa intreaga familie.

Un cadou din care copilul are ceva de invatat si ramane cu numeroase amintiri, este cel mai potrivit pentru a fi oferit copiilor.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu