M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Câteva accesorii care îți vor face apartamentul mult mai organizat și practic

Când vine vorba de mobilarea apartamentului tău, indiferent că e vorba despre o locuință nouă sau una proaspăt renovată, există câteva elemente cheie care pot face o mare diferență în ceea ce privește caracterul practic și funcționalitatea lui. Pentru a obține un spațiu de locuit bine organizat ar fi indicat să apelezi la câteva accesorii de mobilier și la câteva trucuri, aflate în raport direct cu ele. 

Iată câteva accesorii de mobilier care sunt perfecte pentru crearea unui spațiu de locuit practic și organizat!

  1. Mânere din aluminiu 

Îmbunătățește aspectul sertarului incorporat în orice piesă de mobilier, oferind în același timp o prindere robustă și durabilă, cu un mâner din aluminiu pentru mobilă.  Aceste accesorii nu sunt doar elegante, ci și practice, facilitând deschiderea și închiderea sertarelor și a dulapurilor, fără riscul deteriorării lor în timp. Găsești extrem de multe variante  de modele pe Oscardeko.ro, un site destinat materiilor prime și accesoriilor pentru mobilier, cu foarte multe oferte promoționale.

  1. Corp Jolly

Acest accesoriu versatil poate fi atașat pe părțile laterale ale mobilierului, creând un spațiu suplimentar de depozitare pentru obiecte mici, cum ar fi chei, portofele și telefoane mobile sau pentru sticle folosite în zona destinată gătitului. Ia-ți adio de la suprafețele aglomerate și păstrează-ți lucrurile esențiale mereu la îndemână.

  1. Sertare cu sistem push-up

 Maximizează spațiul de depozitare din apartamentul tău cu sertare cu sistem integrat push-up. Aceste sertare inovatoare pot fi deschise cu ușurință printr-o simplă apăsare ușoară, ceea ce face extrem de convenabil accesul la lucrurile tale, fără a mai fi nevoie să depui efort în timpul procesului de deschidere.

  1. Rafturi suspendate deasupra toaletei

Utilizează spațiul, adesea trecut cu vederea, de deasupra toaletei apelând la rafturi suspendate. Aceste rafturi oferă un loc perfect pentru depozitarea prosoapelor, a articolelor de toaletă și a altor produse esențiale pentru baie, eliberând, în același timp, un spațiu important în restul băii.

  1. Separatoare de sertare

Păstrează sertarele organizate și îngrijite cu ajutorul separatoarelor de sertare. Aceste accesorii practice îți permit să separi și să clasifici articolele, facilitând găsirea rapidă și eficientă a lucrurilor de care ai nevoie.

  1. Tavă rotativă pentru dulapul de baie 

Profită la maximum de spațiul din dulapul de sub lavoarul din baie, cu o tavă rotativă. Acest accesoriu inteligent îți permite să accesezi cu ușurință articolele depozitate în partea din spate a dulapului prin simpla rotire a tăvii. Gata cu răscolitul prin rafturi aglomerate!

  1. Scară pentru prosoape

 Adaugă o notă de stil băii tale, oferind în același timp o soluție practică pentru depozitarea prosoapelor. O scară pentru prosoape nu numai că economisește spațiu, ci permite și uscarea rapidă a prosoapelor. 

În concluzie, indiferent dacă dorești să optimizezi spațiul de depozitare, să îmbunătățești organizarea sau pur și simplu să adaugi accente elegante apartamentului tău, aceste accesorii de mobilier sunt perfecte pentru a crea un mediu de viață practic și funcțional. De la mânerele din aluminiu, până la scările pentru prosoape, aceste accesorii îți vor transforma apartamentul într-un spațiu bine conceput și eficient. 

 

Sursa foto: pexels.com

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu