M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Care sunt marile avantaje ale gelului uv pentru unghii?

Nu ti le mai prezentam, extensii de unghii, unghii false sau unghii cu gel UV, au reprezentat o revolutie pentru unghiile noastre si mai presus de toate garantia pastrarii mainilor frumoase in fiecare zi si in timp.

Marile avantaje ale gelului UV pentru unghii

1- Tinerea si soliditatea unghiilor cu gel UV

Aplicarea unghiilor cu gel uv 3 in 1, All Season Thick Clear, 113 g este destul de spectaculoasa, de fapt, extensiile de unghii ofera o aderenta maxima ceea ce iti permite sa pastrezi unghiile frumoase pe termen lung.

Cu toate acestea, rezistenta unghiilor cu gel UV depinde de cat de repede creste unghia naturala, dar, in general, exista o aplicare la fiecare trei pana la patru saptamani. Da, ai citit bine, nu mai exista oja la fiecare doua zile si oja care se dezlipeste cu fiecare treburi casnice si retusuri care nu sunt niciodata foarte curate.

2- Lungimea si forma – rezultatul este uimitor

Unghiile tale sunt casante si/sau moi, nu poti pastra o manichiura ingrijita, nu te panica, gelul UV este solutia ta, datorita extensiilor de unghii cu capsule sau prin metoda sablonului, poti alege dimensiunea care ti se potriveste cel mai bine, dar si forma pe care ti-o doresti. Viata nu este frumoasa?

3- Alegerea variata de stiluri, culori si Nail Art

Gelurile UV pentru unghii sunt multe si variate, asa ca exista ceva pentru toata lumea. Constructiile cu gel UV pot fi realizate cu geluri UV trifazice: gel UV de baza, gel UV de constructie si gel UV de finisare, sau se poate simplifica datorita gelului UV monofazic care este un gel UV 3 in 1 pe care il incluzi la constructia bazei si finisarea.

Pentru o manichiura frantuzeasca in gel UV, constructia se va face fie in gel UV transparent, fie camuflaj, apoi va veni etapa zambetului alb apoi un strat de gel UV transparent.

Pentru unghiile cu gel UV colorate, baza si constructia vor fi transparente, va fi esential sa aplici doua straturi de gel UV colorat pentru a termina in final cu gelul de finisare sau stratul superior UV.

Daca esti o persoana care isi doreste decoratiuni pentru unghii, acestea se realizeaza intre gelul UV de constructie si gelul UV de finisare sau intre stratul al doilea de culoare si stratul superior. Gelul UV de finisare (sau gelul monofazat) va permite decoratiunilor sa reziste in timp si sa-si pastreze stralucirea.

Gel UV monofazat: pentru ce este?

O manichiura cu gel UV monofazat prelungeste dimensiunea unghiilor naturale, datorita unei actiuni 3 in 1. Aceasta actiune 3 in 1 iti permite sa efectuezi pasii aplicarii tale obisnuite cu unul si acelasi gel UV. Prin urmare, acest gel este utilizat pentru:

  • baza
  • constructie
  • si finisaj

Cum se foloseste un gel de manichiura monofazat?

Un gel monofazat este utilizat in acelasi mod ca si gelurile obisnuite. Adica printr-un strat subtire pentru baza si apoi unul rotunjit  pentru faza de constructie a unghiei artificiale. In cele din urma, il aplici cu un ultim strat pentru partea de finisare.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu