M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Care sunt avantajele pernelor hipoalergenice pentru sanatate?

Somnul confortabil si relaxant nu depinde doar de saltea, persoanele pot sa isi ia ramas-bun de la vise frumoase fara o perna care sa se adapteze nevoilor personale.

Se spune ca dormitul cu o perna este important pentru ergonomia coloanei vertebrale si pentru o pozitie confortabila de dormit. Ai nevoie de o perna, dar nu orice fel de perna ci una ce ofera diferite avantaje precum cele cu umplutura perne hipoalergenica si siliconizata, SuperBall, tip bilute din fibre de poliester.

O perna trebuie sa indeplineasca multe functii diferite pentru a face o persoana fericita. In primul rand, este important ca perna sa compenseze diferenta de inaltime dintre corpul tau si saltea. Daca perna ar fi prea inalta sau salteaua prea moale, corpul tau s-ar scufunda sau ar fi supra sustinut. Acest lucru duce la randul sau la probleme cu gatul sau cu coloana vertebrala si nu este un lucru dorit de nimeni avand in vedere ca majoritatea oamenilor petrec deja o mare parte din timp pe scaune, acest lucru avand deja un impact negativ asupra coloanei

Din pacate, alergiile la acarieni si la praf fac multe nopti amare. Pernele hipoalergenice sunt special create pentru acesti clienti. Spuma cu memorie si umplutura cu silicon reprezinta un material antialergenic. Ofera un somn odihnitor chiar daca o persoana sufera din cauza alergiilor.

Pernele sunt umplute cu fibre de poliester. Aceste bile de poliester sunt moi si voluminoase, au o „memorie a formei”, adica vor reveni mereu la forma lor initiala. Aceste mingi din poliester asigura o potrivire confortabila. Combinatia intre fibrele din poliester si fibrele din poliester siliconat este perfecta pentru umplerea pernelor hipoalergenice.

Bila de silicon are proprietati antialergice. Este realizat din fibre de poliester de cea mai buna calitate de tip HCS, care sunt confirmate cu certificate si atestari. Fibrele au cai respiratorii si sunt in plus legate intre ele pentru a asigura elasticitatea. Datorita constructiei lor, bilele de silicon garanteaza o circulatie foarte buna a aerului.

Avantajul unei astfel de perne este evident: sunt foarte moi si, de asemenea, antialergenice, adaptabile ergonomic, elastice si dragalase. In plus, pernele sunt foarte usoare si au propriul microclimat bun. Ele absorb umezeala si transpiratia si apoi o elibereaza din nou in exterior. Iarna, pernele ofera o sursa excelenta de caldura. De asemenea, izoleaza impotriva frigului si ofera astfel o protectie suplimentara. Oricui ii place sa doarma cu capul ferm si sus, pentru asta ar trebui sa se asigure ca au ales perna perfecta.

Functia de sprijin este cel mai mare avantaj al unei perne. Acest lucru este asigurat prin restabilirea volumului initial si, prin urmare, este mentinut pe tot parcursul noptii. Asa ca barbatii si femeile nu trebuie sa-si scuture pernele noaptea pentru a le readuce intr-o forma placuta si confortabila.

Avantajele pernelor hipoalergenice si siliconziata din fibre de poliester

  • Bile din poliester (hipoalergenice) pentru umplutura 100% poliester;
  • Bile moi si voluminoase pentru un confort optim;
  • Sunt din spuma cu memorie, isi reiau mereu forma initiala;
  • Ofera un somn linistit si asigura pozitia corecta a corpului in timpul somnului indiferent de preferintele personale.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu