M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Aplicatii mobile care colecteaza date despre locatie

Acest lucru se datoreaza faptului ca utilizeaza date specifice locatiei pentru a va oferi harti, date despre magazinele din apropiere sau informatii despre o persoana pe care este posibil sa o cunoasteti care se afla in apropiere.

Exista aplicatii care furnizeaza date despre locatie retelelor de publicitate care pot fi combinate cu alte informatii stocate in bazele lor de date pentru a directiona in mod specific anunturile in functie de interesele si locatia geografica.

Pentru a nu permite aplicatiilor mobile sa va acceseze datele de localizare, trebuie doar sa va configurati telefonul, sa dezactivati serviciile de localizare si nu veti fi vizibil. Cumpara un telefon mobil un telefon mobil potrivit pentru orice aplicatie.

Diferenta dintre aplicatiile mobile si site-urile web mobile

Este normal, ca unii utilizatori confunda de obicei aplicatiile mobile cu site-urile mobile, dar in realitate, diferenta este foarte simpla. Cand vorbim despre o aplicatie, ne referim la programele care sunt instalate in software-ul dispozitivului facandu-le acolo permanent si le puteti folosi continuu.

Acestea vor necesita conexiunea de date pentru utilizare in functie de natura lor, dar, ele nu vor disparea de pe mobil, chiar daca nu aveti o conexiune la internet.

Acum, cand vorbim despre un site web mobil, ne referim la o pagina care a fost creata sub o modalitate receptiva si poate fi vizualizata si ajustata la ecranele aceluiasi. Cu alte cuvinte, pur si simplu plasati adresa URL a paginii web pe care doriti sa o cautati de pe smartphone sau tableta si, de indata ce apare, veti vedea cum se adapteaza la spatiul vizual, dar nu inseamna ca aveti instalat niciun program.

Pur si simplu parasind linkul, nu veti mai vedea site-ul si procesul va merge acolo. Prin urmare, este complet necesar sa aveti date pentru a accesa un site web mobil.

De ce aplicatiile mobile au anunturi?

Cea mai eficienta strategie pentru dezvoltatori de a oferi aplicatii la un cost mai mic este de a adauga spatiu publicitar in cadrul acestora, care permite scaderea preturilor. Isi vand spatiile catre retele de publicitate care, la randul lor, vand aceleasi spatii retelelor de advertiseri.

In plus, aceste retele de publicitate evalueaza informatiile furnizate de utilizatori prin intermediul aplicatiilor pentru a intreba care produse sunt cele mai bune pentru ei in functie de orientarile lor de cautare. De aceea, atunci cand incepi sa cauti pe internet un anumit tip de produs in mod miraculos, reclamele legate de ele apar in fata ta- nimic nu este o coincidenta!

O aplicatie poate transmite virusi catre un telefon mobil?

Din pacate, da. Retine ca Aplicatiile sunt programe instalabile care trebuie sa ramana pe mobil.

Unii dezvoltatori rau intentionati creeaza doar aplicatii de joc sau alte atractii, astfel incat, odata descarcate, virusii sa fie instalati prin intermediul lor, cu care pot accesa informatiile dvs.

Acest lucru este mai frecvent decat crezi, asa ca ar trebui sa incerci sa cauti aplicatiile in magazinele oficiale pentru aceasta, cum ar fi App Store, BlackBerry World sau Google Play Store, deoarece acestea sunt cele mai fiabile de pe piata care, respecta mai riguros masurile de securitate pentru a putea expune un nou program la descarcare.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu