M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

3 caracteristici pe care le au cele mai bune usi metalice pentru exterior

Proiectul tau de renovare sau de amenajare a casei este complet doar dupa ce ai ales si usa de la intrare. Cele mai bune usi sunt cele care bifeaza o serie importanta de criterii. Ele fac fata conditiilor meteorologice extreme care pot aparea pe parcursul intregului an, reusesc sa impiedice orice tentativa de patrundere prin efractie in locuinta si te ajuta si sa economisesti oferindu-ti izolare termica la cele mai inalte standarde. Pentru ca toate aceste lucruri sa fie posibile, este foarte important ca usa pe care o alegi sa prezinte cateva caracteristici importante.

In trecut, usile din lemn erau solutia pe care oamenii o alegeau in lipsa de alternative, insa odata cu aparitia modelelor de usi metalice exterior, disponibile intr-o gama tot mai variata si la preturi tot mai accesibile, acestea au devenit preferatele celor mai multi dintre proprietarii de case si apartamente. Daca iti renovezi sau iti amenajezi casa, trebuie sa stii ca alegerea usii de la intrare este una foarte importanta. Afla din acest articol care sunt cele mai importante 3 caracteristici pe care le au modelele calitative de usi metalice!

Cele 3 calitati esentiale ale unei usi metalice pentru exterior

Atat din punct de vedere estetic, cat mai ales din punct de vedere functional, usa de la intrarea in casa ta trebuie sa fie una de cea mai buna calitate. Un astfel de element reprezinta o componenta pe care trebuie sa te bazezi pe termen cat mai lung, mai ales avand in vedere costul investitiei. In acest sens, trebuie sa te asiguri ca usa pe care o alegi prezinta cateva caracteristici importante. Iata care sunt acestea:

3 caracteristici pe care le au cele mai bune usi metalice pentru exterior1

Dimensiunile – dimensiunile pe care le poate avea o usa metalica de exterior variaza. Exista modele cu dimensiuni de 2050 x 880 mm, 2050 x 980 mm, dar si alte variante. De altfel, dimensiunile pot sa varieze si in functie de nevoile tale, daca ai inspiratia de a alege un magazin care sa poata realiza usi pe baza de comanda. Poti opta si pentru grilaje ornamentale, supralumina sau luminatoare laterale.

Modul de constructie – cele mai bune usi metalice pentru exterior au modul metalic din foi de tabla zincata, de otel, cu grosime de 0.8 mm. De asemenea, ele dispun de protectii suplimentare si ranforsari interioare. Si tocul trebuie sa fie produs tot din tabla zincata, din otel. Este de preferat sa alegi o usa care sa aiba la interior spuma poliuretanica, deoarece aceasta asigura o excelenta izolare termica si fonica. Spuma poliuretanica solidifica foarte bine si usa, ca intreg. La exterior, usa trebuie sa fie vopsita cu protectie anti-UV.

Izolare si etanseitate – spuma poliuretanica trebuie sa asigure un coeficient de izolare termica ridicat usii. Astfel, confortul termic este garantat in interiorul casei tale atat pe timp de vara, cat si pe parcursul iernii. De asemenea, este important ca usa sa ofere un coeficient de izolare fonica de minimum 35 dB, pentru ca tu sa te bucuri de liniste si discretie. Etanseitatea celor mai bune usi metalice pentru exterior este garantata cu o garnitura de cauciuc aplicata pe blatul si pe tocul usii.

Intra pe Maco.ro si descopera o gama bogata de usi metalice exterior, produse din materiale de calitate. Acestea impresioneaza nu doar prin rezistenta lor, ci si prin aspectul foarte placut, din punct de vedere estetic. Alege intelept usa si bucura-te de siguranta si confort!

 

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu