M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Un tratament facial relaxant, cu rezultate imediate

Tratamentul Viora cu radiofrecvență stimulează producția de colagen nou și îmbunătățește textura suprafeței pielii într-un timp foarte scurt. Tratamentul cu un sistem de radiofrecvență ca acesta este rapid și nu necesită anestezie sau timp prelungit de recuperare, ceea ce îl aduce rapid printre preferatele doamnelor și domnișoarelor.

Pacientul își poate relua imediat activitățile normale, și se poate bucura de viață la cel mai înalt nivel.  Cu precădere, tratamentul Viora cu două straturi oferă o îmbunătățire constantă, cu rezultate excelente în ceea ce privește fermitatea pielii și aspectul ei pe termen lung.

Cum va funcționa tratamentul tău cu dispozitivul Viora?

În timpul procedurii, folosim un sistem de radiofrecvență pentru a încălzi cu precizie țesutul din stratul interior al pielii (dermul). În funcție de dimensiunea zonei pe care vrem să o lucrăm, tratamentul poate dura până la 45 de minute.

Ulterior, puteți relua toate activitățile zilnice imediat după finalizarea tratamentului. Este posibil să observați o ușoară roșeață în zona pe care a fost aplicat dispozitivul, care ar trebui să dispară în 24 de ore. De obicei, esteticienii nu recomandă administrarea a mai mult de trei până la cinci tratamente la două săptămâni.

Unde poate fi folosită frecvența radio pe corp?

Hipertermia cu frecvență radio cu două straturi poate fi folosită pentru a trata pielea afectată de riduri de oriunde pe corp. Această procedură este utilizată în mod obișnuit pentru a trata pielea subțire, lăsată și îmbătrânită, care se găsește de cele mai multe ori pe față, gât și sub braț.

De asemenea, tratamentul este excelent pentru strângerea pielii de pe abdomen, piept, coapse sau sâni după o intervenție chirurgicală sau postpartum.

Când ar trebui să se văd rezultate?

Două ședințe Viora tratament facial cu radiofrecvență sunt suficiente pentru a strânge instantaneu structurile profunde ale pielii; rezultatele fiind vizibile imediat. În timp, se formează colagen nou, care vă alungește și mai mult pielea pentru un aspect mai frumos, natural și mai ferm.

În timp ce rezultate bune pot fi obținute cu doar unul sau două tratamente, în majoritatea cazurilor sunt recomandate maximum 6 tratamente pentru a menține și a îmbunătăți aspectul tineresc al corpului.

Este o procedură dureroasă?

Deși toleranța la durere este subiectivă, hipertermia cu radiofrecvență în două straturi este bine tolerată de majoritatea persoanelor fără niciun fel de probleme. Pacienții descriu adesea senzația ca fiind un „masaj cald”. Totodată, riscul de efecte secundare semnificative este extrem de scăzut. Aceasta este soluția dumneavoastră neinvazivă, sigură, nedureroasă și eficientă pentru probleme precum:

  • Conturarea corpului și conturarea feței;
  • Reducerea celulitei;
  • Reducerea ridurilor și a pielii lăsate.

La noi în salon vă veți putea bucura de un foarte sigur și eficient Viora tratament facial, care va avea rezultate imediate și care vă va oferi pielea la care visați, în cel mai scurt timp. Suntem cu adevărat profesioniști și facem tot ceea ce ține de noi atunci când vine vorba de cei care ne trec pragul pentru a ne încerca serviciile complexe. Tratamentele noastre sunt în mod sigur o binecuvântare pentru cosmetică.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu