M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Planificare nunti – 4 lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul!

Cand vine vorba de planificare nunti, nimic nu este usor – chiar nimic! Trebuie sa iei in calcul fiecare lucru, oricat de marunt ar fi acesta. Totusi, acest aspect este de la sine inteles, motiv pentru care exista un plan de organizare al nunti respectat de toti cei implicati.

Pe de alta parte, sunt si lucruri care pot fi trecute foarte usor cu vederea. Chiar daca pot parea irelevante, acestea pot duce la o zi… nu atat de spectaculoasa pe cat te asteptai. Asadar, iata patru lucruri pe care trebuie sa le iei neaparat in calcul pentru a avea o zi exact asa cum doresti!

Vremea si conditiile meteo neasteptate!

Meteorologul a spus ca doar va fi innorat in ziua nuntii tale? In acest caz, ar trebui sa te pregatesti si pentru putina ploaie – de altfel, nu vrei ca invitatii sau mirii sa fie prinsi fara umbrela, asa-i? Mai apoi, partea cu vremea difera si de la locatie la locatie.

De exemplu, daca petrecerea are loc pe malul marii intr-o zi nu foarte insorita, sunt sanse relativ mari ca o serie de picaturi sa se transforme intr-o furtuna. Tocmai din acest motiv, vremea trebuie luata mereu in calcul cand vine vorba de planificare nunti – conditiile meteo neasteptate pot ruina un eveniment.

Afla exact la cat rasare si apune soarele

Probabil ai fost la cateva nunti unde o anumita ceremonie in aer liber a durat prea multi si, pe scurt, te-a prins noaptea intre ceremonie si petrecere. Acest lucru se intampla atunci cand anumite lucruri nu sunt trecute pe lista de planificare nunti.

Pentru o organizare cat mai precisa, ideal ar fi sa stii pana la ce ora vei beneficia de razele soarelui (sau de la ce ora). Desi poate parea minor, acest aspect poate influenta mult starea invitatilor in ziua cea mare. De exemplu, chiar si o ora diferenta in mijlocul verii iti poate salva invitatii de la piscaturi de tantari si nu numai.

Perioada de activitate a fotografului

Deseori, cuplurile fac greseala de a angaja un fotograf doar pentru anumite parti ale zilei – la biserica, in timpul petrecerii si pentru o sedinta foto clasica dupa ceremonie. Este acest lucru recomandat? Nu prea – de ce?

Pentru ca tariful nu se schimba in mod considerabil daca angajezi fotograful pentru 7-8 ore sau pentru toata ziua. Apoi, pentru amintiri cu adevarat inedite, ar fi mult mai bine ca acesta sa fie prezent langa tine in fiecare moment din zi.

Nu uita de posibilitatea colaborarii cu o echipa de planificare nunti!

Nu in cele din urma, trebuie mentionat si faptul ca mereu poti apela la o echipa profesionista de planificare – sau, altfel spus, o echipa care va lua in calcul absolut fiecare lucru, pentru o zi perfecta!

O astfel de echipa te poate salva de stresul planificarii si organizarii unei nunti si evident, te poate lasa sa te bucuri de aceasta zi cum trebuie. Daca vrei sa afli mai multe despre cum lucreaza asemenea echipe, poti contacta oricand profesionistii DuetLuxe – evenimente si nunti rafinate in Romania si intreaga lume!

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu