M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Lucruri pe care le poți cumpăra înainte de a naște un copil

Venirea pe lume a unui copil vine cu un mix de sentimente, care de multe ori pot fi copleșitoare, mai ales când este vorba de primul copil și începe un capitol cu totul nou în viața ta. Probabil nu știi cum să te pregătești și de ce sfaturi să ții cont în aceste privințe. Mai jos vei găsi o listă cu recomandări pe care să le ai în vedere înainte de naștere.

Iată cele 5 lucruri pe care le-ai putea achiziționa din timp!

  1.   Pătuț

Chiar dacă există nenumărate superstiții legate de cumpărăturile pe care le poți face înainte de venirea pe lume a unui copil, ar fi bine să te pregătești din timp și să ai lucrurile puse la punct pentru a nu fi luată prin surprindere. Fie că alegi să pregătești separat camera copilului sau acesta va sta în cameră cu părinții pentru a-l supraveghea în permanență, ar fi recomandat să îi iei un pătuț separat pentru a vă putea odihni, atât voi adulții, cât și bebelușul. Alege un pat care să respecte toate standardele de siguranță și care să fie reglabil.

  1.   Cărucior

Chiar de la naștere ai nevoie de cărucior, deoarece este foarte practic și astfel îți vei ușura viața. În prezent pe piață există foarte multe modele indiferent de buget, preferințe și nevoi și poți încerca mai multe variante pentru a te asigura că faci o alegere bună care să fie potrivită atât pentru tine cât și pentru copilul tău.

  1.   Haine

E posibil să primești haine pentru copil și pe lângă asta bebelușii cresc destul de repede, de aceea ar fi bine să fii organizat când faci aceste achiziții. Pe babyjohn.ro poți descoperi colectia de haine pentru bebelusi unde vei găsi haine din materiale premium și sustenabile. Poți opta pentru îmbrăcăminte care să poată fi reglabilă în timp și în culori neutre, deoarece sunt mai versatile și pot fi folosite și în viitor de alți copii.

  1.   Scaun de mașină

Pentru siguranța și confortul copilului tău este recomandat să achiziționezi un scaun de mașină. La fel ca la cărucioare și la scaunele de mașină există foarte multe modele, în funcție de nevoi și preferințe ar fi recomandat să faci puțin research înainte, pentru a face cea mai bună alegere.

  1.   Scutece și produse de igienă

E posibil să primești și la maternitate, dar ar fi bine să te ocupi și de aceste detalii și să achiziționezi din timp și într-un stoc generos produsele de igienă pe care le va folosi bebelușul. La fel ca la toate celelalte produse documentează-te înainte și alege variante cât mai naturale, deoarece pielea nou-născutului este mult mai sensibilă decât a noastră.

Venirea pe lume a unui copil impune pregătiri intense, de aceea ar fi bine să pui aceste detalii la punct din timp pentru a putea să îți gestionezi toată atenția către copil după ce se naște. Chiar dacă poate părea stresant și copleșitor acest eveniment, încearcă să fructifici această experiență și să te bucuri de ea.

 

Sursa foto: pexels.com

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu