M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Estetică facială: cum să arăți mai tânăr

Botox ® la cabinetul dentar? Da!

Carlson Dental Group are plăcerea de a oferi tratamente Botox ® și umpluturi dermice, ca un serviciu adițional celor stomatologice. Așadar, te poți bucura de servicii de îngrijire dentară și estetică facială.

Dentistul tău este cea mai bună persoană pentru a-ți aplica tratamentul Botox ®

Botox ® și alte umpluturi dermice sunt folosite pentru atenuarea ridurilor din anumite zone faciale, relaxând mușchii ce stau la baza formării ridurilor de expresie, dar fără a se limita la tratamentul cosmetic. Botox ® este aprobat de FDA (Food and Drog Administration – agenție federală din SUA pentru administrarea mâncării și a medicamentelor) pentru calmarea temporară a migrenelor și a durerilor de cap asociate senzației de tensiune. De asemenea, este folosit pentru tratarea problemelor dentare funcționale și estetice, precum și în cazul tulburărilor articulare temporomandibulare, bruxism, riduri din jurul buzelor.

Poate părea neobișnuit să primești tratament Botox ® la cabinetul dentar, dar cei specializați în această ramură a medicinei au pregătirea necesară pentru a înțelege structura musculoscheletică a întregii fețe, nu numai a gurii. Dacă tot nu te-ai convins, aruncă o privire pe motivele de mai jos:

  • Experiența în administrarea de injecții

Dentiștii au experiență în administrarea de injecții în zona feței, mai ales în jurul gurii, dar și în alte părți delicate, cum ar fi fruntea. În afară de personalul spa-urilor medicale, unde injecțiile pot fi administrate de un asistent, numai medicii dentiști autorizați de la Carlson Dental Group pot administra tratamente Botox ®.

  • Pot aplica anestezia

Sunt experți în aplicarea anesteziei în cazul procedurilor stomatologice.

  • Sunt familiarizați cu istoricul tău medical

Nu sunt familiarizați numai cu istoricul stomatologic, dar și cu probleme de sănătate importante, precum diverse alergii sau medicația curentă. De aceea, îți pot oferi o părere profesională asupra procedurilor medicale și răspunde la întrebări specifice.

Efecte secundare ale tratamentului Botox ®

Poți suferi efecte secundare moderate, precum roșeață și inflamație locale. Orice disconfort dispare, în mod normal, după câteva ore.

La următoarea programare, adaugă Botox ®!

Dacă dorești să afli mai multe despre tratamentul Botox ® oferit de Carlson Dental Group, solicită o consultație gratuită, unde îți vor fi evaluate nevoile și ți se va recomanda cel mai potrivit tratament. Dacă este cazul și dorești acest lucru, vei primi tratamentul chiar în acea zi.

Printre beneficiile unui astfel de tratament se numără:

– se realizează în cea mai puțin dureroasă manieră posibilă;

– informarea despre zonele oral-faciale;

– informarea despre dinamica expresiei facial-musculare;

– apelarea la profesioniști cu experiență în ceea ce privește administrarea injecțiilor în zona feței;

– se ține cont de structura dentară și facială;

– tehnologii de ultimă oră;

– posibilitatea efectuării de tratamente cosmetice, cu ocazia unei vizite stomatologice de rutină.

Prec.

Introdu Comentariu