M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

De ce flota ta are nevoie de un sistem de monitorizare GPS

Daca doresti sa economisesti bani si timp, atunci un sistem de monitorizare GPS este solutia de care are nevoie flota ta.

Tehnologia te ajuta sa monitorizezi soferii si comportamentul acestora in timp ce sunt pe drum, astfel incat sa poti determina risipa de combustibil si costurile cu personalul.

De asemenea, aceasta transparenta poate ajuta flota ta sa economiseasca bani in ceea ce priveste recuperarea furtului, deoarece poti localiza toate vehiculele sau bunurile disparute.

Poti reduce costurile cu combustibilul

Costurile cu combustibilul reprezinta o cheltuiala semnificativa pentru flotele auto. Cantitatea de combustibil consumata in plus depinde si de comportamentul soferilor flotei.

Daca viteza este una peste limita sau daca motorul functioneaza in mod  constant mult timp la relanti, va duce la o risipa semnificativa de combustibil pierzand timp si bani.

Un sistem monitorizare gps auto monitorizeaza comportamentul soferilor flotei, astfel incat sa poti vedea care dintre soferi contribuie cel mai mult la cresterea costurilor pentru combustibil.

Poti economisi costurile cu forta de munca

Daca te intrebi cum sa urmaresti cu acuratete costurile cu personalul, atunci nu cauta mai departe. Un sistem de monitorizare GPS iti permite sa vezi traseul parcurs, cand membrii echipei tale ajung la fata locului si cand termina ziua de munca.

Multi angajati sunt obijnuiti sa ajunga mai tarziu si sa plece putin mai devreme decat ar trebui, ca sa nu mai vorbim de faptul ca isi pot acorda timp suplimentar pentru pauza de masa.

Acest lucru asigura ca echipa ta este responsabila pentru numarul exact de ore pe care le lucreaza, eliminand pontajele manuale si crescand productivitatea.

Poti recupera vehiculele rapid in caz de furt

Furtul este o problema prea frecventa cu care vin in contact multi soferi, provocand ramificatii financiare grave pentru afaceri.

Un localizator GPS auto te ajuta sa-ti protejezi vehiculele impotriva furtului si creste sansele de recuperare.

Recuperarea autovehiculului economiseste bani care altfel ar fi cheltuiti pentru un alt vehicul, dar economiseste si timp.

Poti ceste vizibilitatea flotei

Cunoasterea locatiei flotei tale este esensiala pentru productivitatea afacerii.

Clientii doresc sa stie unde se afla comanda lor si daca suna sa ceara locatia exacta a transportului, membrii echipei tale pot accesa si partaja aceste informatii rapid si usor, in loc sa incerce sa contacteze soferul in timp ce acesta este pe drum.

Concluzie

A fi proprietar de flota poate sa fie extrem de stresant, mai ales atunci cand eficienta este compromisa. Cu o solutie de urmarire flota prin GPS, poti imbunatati vizibilitatea cliensilor si a echipei. Acest lucru ofera tuturor increderea ca livrarile sunt finalizate la timp.

Urmarirea prin GPS creeaza vizibilitate pentru clientii tai, astfel incat acestia sa stie exact unde se afla comanda lor, ceea ce inseamna ca isi pot planifica ziua in jurul orei de livrare estimate.

Monitorizarea prin GPS este o modalitate excelenta de a imbunatati securitatea, eficienta si productivitatea unei flote.

Iti permite sa economisesti timp, sa reduci costurile cu combustibilul si sa imbunatatesti vizibilitatea pentru membrii echipei si clienti. Poti fi sigur ca stii unde se afla flota ta in orice moment, creand o experienta mai buna pentru clientii tai.

Daca esti hotarat sa descoperi mai multe detalii despre sistemele de monitorizare flota prin GPS, intra acum in legatura cu un consultant CargoTrack.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu