M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum sa gazduiti o petrecere surpriza?

O petrecere surpriza este cel mai bun mod de a sarbatori o ocazie speciala, cum ar fi o zi de nastere importanta.

Este adevarat ca o petrecere surpriza de ziua de nastere necesita o buna organizare, dar emotia si bucuria pe care onoratul le simte atunci cand descopera ceea ce au organizat pentru el fac ca toata munca sa merite.

Aceste tipuri de petreceri sunt destinate barbatilor si femeilor de toate varstele. Scopul acestui nou ghid este de a va invata cum sa organizati cu usurinta o petrecere surpriza.

Urmand pasii de mai jos, veti invata tot ce trebuie sa faceti pentru a organiza o petrecere pentru prietenul, partenerul sau membrul familiei.

Asadar, sa incepem cu cei zece pasi esentiali pe care trebuie sa ii stii pentru a organiza o petrecere perfecta. Pentru un decor superb, puteti vede aici un model de baloane Departy.ro.

Petrecerea surpriza este pentru altcineva si ar trebui luata in considerare in urma gusturilor personale.

Puneti-va in locul lor, ganditi-va la hobby-urile lor, la mancarea si bautura preferata sau la muzica pe care o asculta.

Preferati o multime mare sau o mica petrecere de prieteni apropiati si familie?

Va trebui sa cunoasteti aceste informatii inainte de a incepe pregatirile. Mai tarziu veti avea nevoie de toate informatiile pe care le-ati putea obtine pentru a face surpriza mai interesanta si mai distractiva.

Daca petrecerea surpriza este pentru o zi de nastere, acea persoana asteapta probabil ceva.

Pentru a evita sa starniti suspiciuni (sau sa va ganditi ca au uitat de ea) va trebui sa organizati ceva inainte de petrecerea regala. Un detaliu poate fi suficient.

In plus, va trebui sa alegeti o data si o ora la care toti prietenii pot merge si, desigur, si oaspetele de onoare.

Deoarece acest lucru este imposibil de stiut fara a cere, va trebui sa oferiti o multime de notificari in avans. In plus, trebuie sa fiti siguri ca onoratul nu are alt plan pentru ziua aleasa.

Care este cel mai bun mod de a preveni acest lucru?

Calculati un buget de petrecere

Puteti reusi sa organizati acest tip de petrecere ieftin daca stiti cum. De exemplu: Gasiti spatii in care puteti organiza petreceri surpriza aducandu-va propria mancare de acasa.

O cabana la mute sau un bar retras este o optiune excelenta daca petrecerea va avea loc mai aproape de casa..

In acel loc ales vedeti ca acestia va permit sa va aduceti propria mancare sau un catering pe care il angajati pe cont propriu, fara a plati nimic pentru acel serviciu (platiti doar pentru bauturi).

In ciuda acestui fapt, nu uitati ca veti avea nevoie in continuare de buget pentru alte pregatiri, iar suma pe care sunteti dispus sa o contribuiti fiecare va influenta in mod direct rezultatul final.

Aveti deja locul de care aveti nevoie pentru a organiza petrecerea surpriza?

Pasul #4: Decideti unde sa gazduiti petrecerea surpriza

Exista mai multi factori de luat in considerare in aceasta procedura. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le decideti este locul in care veti sarbatori petrecerea surpriza.

In functie de momentul in care doriti sa rezervati petrecerea, poate fi mai convenabil sa alegeti sa o faceti acasa sau intr-un localnic (fiecare are avantajele si dezavantajele sale).

A face o sarbatoare acasa poate parea cel mai confortabil, cu toate acestea, trebuie sa investiti mult timp pentru a o face prezentabila si poate fi limitata de vecini.

Obtineti un loc specializat in sarbatorirea petrecerilor aniversare. Veti obtine cele mai bune servicii pentru oaspetele de onoare si pentru familie si prieteni.

In plus, aceste locuri sunt de obicei pregatite pentru surprize de ziua de natere. Deci, cu siguranta vor fi instruiti sa va ajute in orice procedura.


Pasul #5: Selectati oaspetii de ziua de nastere

Ideea de a arunca o petrecere surpriza pentru cineva este cu siguranta o idee grozava, dar amintiti-va ca persoana de ziua de nastere nu-si poate da seama.

Daca invitati prea multi oameni, este mult mai probabil ca unul dintre ei sa nu stie cum sa pastreze secretul si sa strice momentul de surpriza.

Discutati cu fiecare dintre invitati in mod individual si rugati-i sa pastreze secretul (nu uitati sa mentionati social media). Evitati sa formati grupuri pentru petrecere pe retele precum Facebook. In schimb, utilizati un grup Whatsapp pentru a comunica cu oaspetii.

Ganditi-va la toti oamenii importanti ai persoanei onorate. Analizati daca aveti membri ai familiei care locuiesc departe, prieteni vechi de la facultate, colegi buni sau prieteni de la sala de sport.

De ce?

Reunirea acestor oameni va face persoana iubita foarte incantata, va fi cireasa de pe tort! Aceasta parte este foarte importanta daca este o petrecere speciala, cum ar fi o aniversare de 20, 30 sau 40 de ani.

Cu cat oaspetii stiu mai putin, cu atat este mai putin probabil ca surpriza sa fie dezvaluita accidental in timpul unei conversatii.

Partajati numai informatiile obligatorii pe care prietenii si familia trebuie sa le cunoasca.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu