M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum sa faci bani online rapid?

Ai nevoie de niste bani in plus? Poti castiga bani doar prin utilizarea computerului. Nu te astepta sa te imbogatesti prea repede, dar cu multa rabdare, vei putea avea niste bani in buzunar. Vezi aici o super oportunitate de job in domeniul videochatului.

Vinde-ti lucrurile pe pietele online. In loc de a face o vanzare a lucrurilor intr-un garaj, vinde lucruri pe Craigslist. Craigslist este mai convenabil decat o vanzare din  garaj. Aproximativ 40 de milioane de oameni folosesc acest site in fiecare luna. Verifica dulapul si garajul pentru biciclete, opere de arta, mobilier, obiecte de uz casnic sau orice altceva pe care nu il mai utilizezi si pe care doresti sa il vinzi.

Fiecare oras mare are propria sectiune pe Craigslist. Inspecteaza  intreaga pagina pentru a vedea cum isi ruleaza alte persoane anunturile.

Craigslist permite sa vanda elemente pentru drum liber. Spre deosebire de alte site-uri web, acesta nu percepe un procent pentru fiecare tranzactie. Cea mai mare parte se face in persoana, deci nu trebuie sa platesti o taxa pentru acest serviciu. Cu toate acestea, nu exista o politica de protectie a cumparatorului si a vanzatorului. Prin urmare, ar trebui sa fii atent atunci cand iti vinzi produsele pe acest site web.

Daca ai DVD-uri, CD-uri sau carti vechi, incercati sa le vinzi pe Amazon.

Amazon iti va percepe un mic procent din profitul pentru fiecare vanzare. Vei fi responsabil pentru transportul si conditiile fiecarui produs pe care il vinzi pe Amazon. Acest site foloseste un sistem de feedback, astfel incat sa poti construi o reputatie ca un vanzator.

Incearca sa vinzi imbracaminte prin intermediul magazinelor online.

Liciteaza lucruri online. eBay este un loc bun pentru a vinde lucruri pe care nu le mai utilizezi. Pe eBay, vei putea vinde totul, de la imbracaminte si figurine de actiune la masini. Alege intre un pret de licitatie si un pret fix. eBay taxeaza un procent mic din profitul tau de fiecare data cand vinzi ceva.

eBay functioneaza cu un sistem de feedback, astfel incat sa poti construi o reputatie ca un vanzator bun si de incredere, care te va ajuta sa vinzi mai mult.
Vinde produse de casa. Daca esti o persoana practica, incearca sa-ti vinzi creatiile pe Etsy, un magazin online pentru produse de casa. Vei putea vinde orice, de la sapunuri si lumanari de casa la esarfe tesute manual. Toate tranzactiile care au loc se fac prin PayPal sau cu un card de credit.

Cateva exemple de produse pe care le poti vinde : printuri artistice si carti postale, bijuterii de casa, animale mici crosetate, uleiuri esentiale si case de pasari.

Gandeste-te la perceperea unui pret rezonabil, astfel incat altii sa fie interesati de produsul tau. Prin urmare, ar trebui sa stabilesti un pret care sa reflecte cantitatea de timp si efort pe care ati investit-o in crearea acestuia.

Fiecare listare de produse are un cost mic si vi se deduce, de asemenea, o taxa scazuta pentru profiturile pe care le generati prin vanzarea unui produs.

Cele mai interesante moduri de a face bani online

Piata de electronice uzate este vasta si exista o modalitate simpla de a castiga niste bani in plus online. Puteti folosi Craigslist pentru a va desparti de vechiul iPhone sau MacBook. Puteti obtine o suma premium pentru aceste tipuri de electronice. Unii oameni chiar rasturneaza articole cumparandu-le si revandu-le.

De asemenea, puteti folosi un site web precum Gazelle pentru a va vinde telefoanele uzate, indiferent de tipul pe care il aveti. Asemenea companii au facut un intreg model de afaceri din cumpararea de telefoane uzate si reconditionarea acestora. Oricum, va puteti astepta sa castigati bani relativ repede daca aveti aceste articole in jurul casei.

Faceti sarcini cu TaskRabbit

TaskRabbit va permite sa accesati o piata existenta de oameni care cauta ajutor local pentru treburi. Sarcinile nu sunt intotdeauna mici si acest lucru nu s-ar incadra in categoria venitului pasiv in sine. Aceasta platforma (impreuna cu altele) ofera sarcini mai mari, cum ar fi renovarea casei, de asemenea.

Amazon intra in afaceri cu Amazon Home Services . Serviciile enumerate variaza de la reparatii foarte mici pana la sarcini mai mari si mai implicate, care ar necesita mult mai mult efort.

Livrare pentru PostMates

Poti castiga niste bani atunci cand te afli in dificultate folosind PostMates si nici macar nu ai nevoie de o masina, ci doar de o bicicleta pentru livrari in orase si centrele mai aglomerate. L-am folosit des pentru a obtine mancare din localuri specializate care nu se livreaza singure, dar poate fi folosit pentru multe lucruri.

PostMates afirma pe site-ul lor ca puteti castiga pana la 25 USD/ora facand livrari. De asemenea, puteti castiga cateva sfaturi in acest proces, asa ca este o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa faca ceva in timpul lor liber, similar cu aplicatiile mari de partajare a calatoriei care aduna magazine de aplicatii mobile peste tot.

Flip contracte imobiliare

Daca crezi ca aceasta agitatie secundara este prohibitiva din punct de vedere al costurilor, nu este. Puteti rasturna contractele imobiliare in timpul liber fara a intra vreodata in posesia proprietatii. Acesta nu este un efort de reparare, ci doar asigurarea unui contract si vanzarea acestuia oricarei parti interesate. Asta e.

Puteti face acest lucru cu doar cateva sute de dolari in majoritatea cazurilor pentru a deschide escrow. Exista companii dedicate predarii cum sa faca acest lucru, cum ar fi REWW . Este bun pentru a castiga putini bani in plus, dar este, de asemenea, potential si ceva mai mult pe termen lung.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu