M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Craciun in croaziera: petreceri diferite si originale

Vrei sa petreci un alt tip de petrecere de Craciun? Pariaza pe calatoria la bordul unui vas de croaziera. Este o experienta fantastica de care se poate bucura toata familia. Din ce in ce mai multi oameni se bucura de aceste zile pe o ruta pe mare sau pe o croaziera fluviala. Aici iti dezvaluim avantajele petrecerii sarbatorilor de Craciun intr-o croaziera.

Croaziera in timpul Craciunului si Anului Nou

Sa te bucuri de cateva zile intr-o croaziera de Craciun este o experienta unica care ofera posibilitatea de a cunoaste mai multe destinatii intr-o singura calatorie. Este o optiune diferita de sarbatorile traditionale si este o solutie fantastica pentru a petrece aceste zile in familie. Toti membrii familiei se pot bucura in acelasi timp. Nimeni nu va trebui sa pregateasca cina speciala. Pe nava va puteti bucura de o gastronomie rafinata si variata.

Veti avea ocazia sa petreceti sarbatorile de Craciun pe cele mai idilice plaje din lume. De asemenea, veti avea ocazia sa intalniti alte culturi pentru a experimenta cum este trait Craciunul in diferite tari.

Spiritul Craciunului se va simti in fiecare colt al navei datorita faimosilor brazi de lux din diferite orase pe care le veti vizita. Un alt avantaj al calatoriei intr-o croaziera este sa te bucuri de diferite evenimente speciale la bord. De la tombole de Craciun la concerte si alte spectacole exclusive, cum ar fi piese de teatru sau coruri de colinde.

Cum sa petreci Ajunul Craciunului la bordul unui vas de croaziera

Petrecerea Ajunul Craciunului pe o nava de croaziera are multe avantaje interesante. Nu va trebui sa iti faceti griji cu privire la pregatirile pentru cina sau la spalarea vaselor de dupa masa festiva.

Desi ne impodobim casele de sarbatorile de Craciun, nu se compara cu afisajul decorativ oferit de nava si de orasele vizitate. Vei putea admira sute de brazi mari de Craciun si mii de decoratiuni ne introduc in spiritul acestei sarbatori.

La aceste date speciale, spectacolele si activitatile sunt dublate pentru seara. Vei gasi nenumarate activitati din care sa alegi. Acest lucru se aplica si pentru copii, astfel incat acestia sa-si faca prieteni noi si sa se distreze pe tot parcursul calatoriei. Este, de asemenea, o modalitate de a-i invata cum este trait Craciunul in alte parti ale lumii.

Cina de Ajunul Craciunului este un moment special si poti degusta meniuri exclusiviste si preparate delicioase de mare calitate.

Croaziere de Anul Nou

Imbarcarea intr-o croaziera pentru a sarbatori Anul Nou este o experienta de neuitat. Te vei bucura de muzica, dans, atmosfera festiva si bucurie si buna dispozitie. Marile companii de transport maritim lanseaza croaziere speciale de Revelion.

Acestea isi duc pasagerii in inima Caraibelor si Bahamas. Pe nava se bucura de o noapte din Bahamas cu o cina de gala urmata de o noapte de dans pe puntea principala a piscinei, unde vor curge rauri de sampanie. Companiile ofera si un serviciu gratuit de babysitting pana la ora 1 dimineata, iar adolescentii isi vor putea petrece noaptea intr-un club dedicat lor.

Indraznesti sa sarbatoresti Craciunul intr-o croaziera? Noi te incurajam cu caldura. Sigur va fi o experienta minunata pe care o poti impartasi cu intreaga familie, indiferent de varsta acestora.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu