M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cele mai bune 7 afrodisiace naturale

Virtutile ghimbirului asupra dorintei sexuale sunt cunoscute, dar nu este singurul ingredient care ofera proprietati stimulatoare.

Cacao

Cacaoa este capabila sa creasca nivelul de agenti chimici din organism care va pun intr-o stare buna. Aceste substante chimice includ neurotransmitatori cum ar fi serotonina si endorfine care au proprietati euforice. Corpul este mai receptiv si mai tonifiat, ceea ce poate dezvolta dorinta sexuala.

Sofran

Deosebit de faimos, sofranul este un condiment care ar avea calitati afrodisiace. Ar intari dorinta sexuala si ar avea proprietati stimulatoare asupra zonelor erogene datorita continutului de fitosteroli ( componente naturale, prezente in cantitati mici in plante). Sofranul ar ajuta, de asemenea, la lubrifierea membranelor mucoase vaginale

Cuisoare

Originar din Indonezia, cuisoarele sunt considerate a fi cel mai puternic afrodisiac natural. Aceasta ar creste fluxul de sange si ar influenta dorintele sexuale. Aceasta crestere a fluxului sanguin ar permite o erectie mai puternica si ar exacerba simturile partenerilor. De asemenea, ar avea proprietati analgezice ( care reduc durerea) si antiinflamatorii si ar lupta impotriva infectiilor tractului urinar.

Lemn bandajat

Un adevarat afrodisiac natural datorita calitatilor sale vasodilatatoare ( dilatarea vaselor de sange), lemnul bandajat ar facilita erectia si ar face-o mai durabila. Scoarta de lemn bandajata ar provoca, de asemenea, valuri de dorinte carnale la femei.

Adesea consumat cu alcool, sub forma unui cocktail pe baza de rom, ar fi un stimulent sexual puternic. In cantitati mici, efectele dezinhibatoare ale alcoolului pot condimenta si viata sexuala, dar in cantitati prea mari, pot avea repercusiuni negative asupra erectiei. Consumat prea regulat si in doze prea mari, alcoolul poate avea, de asemenea, efecte nocive asupra sanatatii.

Ginseng

Ginsengul este compus din mai multe ingrediente active care ar stimula organismul. Printre ingredientele active continute in ginseng se numara ginsenozidele si alcaloizii care stimuleaza sistemul nervos, fizic si intelectual si cresc rezistenta fizica. In plus fata de proprietatile sale de tonifiere, Ginsengul este, de asemenea, un vasodilatator excelent ( care permite dilatarea vaselor de sange).

Consumul de ginseng ar duce la un aflux mai bun de sange in sexul masculin si, prin urmare, erectii de calitate mai buna.

Anason

Anasonul contine o cantitate mare de anetol, o substanta ale carei efecte seamana cu cele ale estrogenului ( hormonul sexual feminin), ceea ce il face un bun stimulent pentru femei, dar si pentru barbati. Chiar daca estrogenul este un hormon feminin, acesta ar putea, la barbati, sa aiba un efect androgenic ( legat de hormonii sexuali masculini).

Maca Pudra

Numita deseori si ginseng peruvian, a fost de cele mai multe ori folosita de culturi drept potentiator al fertilitatii, in deosebi pentru barbati, fiind considerta unul dintre cei mai potentii arodisiaci naturali.

Contine nenumarate vitamine si minerale, are un gust dulce-picant si o aroma bogata de melasa caramelizata care se imbina foarte bine cu gustul de cacao, de folosit la inceput o cantitate de Maca Bio Pulbere 125 g.

Asadar acestea sunt cele 7 afrodisiace naturale care o sa iti ofere momente intime cu partenerul/a mai placute, incercati sa le folositi prin rotatie pentru o mai buna experienta.

Atentie, aceste alimente sunt considerate afrodisiace deoarece au proprietati de stimulare si tonifiere. Efectele lor se resimt pe tot corpul si nu numai in organele sexuale. Ele nu au un efect miraculos asupra sexualitatii tale.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu