M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Alezzi Betoane: beton de calitate la prețuri avantajoase

Eficiență crescută, optimizarea calității, automatizarea producției – aceste trei cuvinte la modă sunt mai relevante ca niciodată, inclusiv în fabricarea betonului, la Alezzi Betoane. Scopul este de oferi beton de calitate la prețuri avantajoase, așa cum își dorește clientul. Capacitatea de a cumpăra beton de calitate, este principala condiție pentru construcția de succes. Mai ales dacă betonul este livrat cu echipamente speciale în orice cantități necesare și la o frecvență specificată. 

După ce ai solicitat sprijinul furnizorului de încredere, poți planifica termenele limită pentru livrarea obiectelor. Utilizarea betonului fabricat proaspăt,  îți asigură economii maxime în bugetul de construcție.

Betonul se face prin frământarea betonului și transportul lui în condiții speciale. Această tehnologie face posibilă obținerea de beton proaspăt în orice cantitate. În ceea ce privește rezistența, betonul este comparabil cu piatra naturală, iar acesta este principalul său avantaj. 

Betonul moale este ușor de prelucrat, este rezistent la umiditate și nu se teme de îngheț. Cu toate acestea, caracteristicile enumerate se aplică numai betoanelor realizate în conformitate cu normele profesionale. Cumpărând beton de calitate îndoielnică, nu poți conta pe un rezultat reușit al construcției. Chiar și respectând termenele limită, este imposibil să se garanteze siguranța obiectului și durabilitatea acestuia. Utilizarea betonului de calitate îți garantează construcții durabile și sigure.

Allezi Betoane menține un preț extrem de scăzut pe 1 mc de beton cu livrare, oferind o calitate constantă a amestecurilor de construcție și onorând prompt comenzile de orice volum. Echipamentele moderne, controlul strict de laborator și materiile prime dovedite de la furnizori de încredere, garantează conformitatea deplină a produselor cu standardele de stat și codurile de construcție. Betonul gata amestecat din producția Alezzi Betoane este o garanție a construcției rapide și sigure a clădirilor și structurilor în scopuri industriale și civile.

Cât de important este betonul proaspăt de calitate?

Pavajul și structurile din beton de înaltă calitate trebuie să îndeplinească toate standardele moderne de calitate și estetică. Acest lucru este imposibil fără selecția corectă a materialelor pentru fabricarea betonului. Firma de betoane este gata să furnizeze materiile prime necesare la prețuri avantajoase, livrând clientului materia primă cât mai curând posibil. 

Betonul este un material de construcție obținut ca urmare a întăririi unui amestec rațional selectat și compactat de liant (ciment sau altele), agregate cu apă. În unele cazuri, poate conține aditivi speciali. Betonul este cel mai utilizat material de construcție în zilele noastre. 

La nivel mondial, aproximativ 1 tonă de beton este produsă în fiecare an pentru fiecare persoană vie de pe Pământ. Acest lucru se datorează faptului că betonul este cel mai accesibil material de construcție din lume. Dintre toate materialele de construcție cunoscute, betonul este foarte puternic, durabil, rezistent la apă, foc și poate fi așezat cu ușurință într-o varietate nesfârșită de forme și dimensiuni.

Succesul construcției din beton depinde direct de proprietățile stabilite de proiectant în faza de proiectare a structurii. Rezistența betonului, printre altele, depinde direct de muncitorul de pe șantier. Prin urmare, pentru a lucra cu beton, este foarte important ca fiecare muncitor să înțeleagă unii dintre factorii importanți care afectează proprietățile betonului. 

Betonul este un amestec de două componente: agregat și pastă de ciment. Cimentul și apa funcționează ca un adeziv care leagă agregatele (nisip, pietriș sau piatră zdrobită) printr-o reacție chimică între ciment și apă care întărește pasta de ciment și se transformă în piatră de ciment. Betonul trebuie să fie ductil sau semi-lichid și poate fi format în general cu palma mâinii. Se poate forma și un amestec de beton foarte fluid, dacă nu cu palma, atunci cu o matriță. Într-un amestec de beton plastic, toate boabele de nisip și alte agregate sunt închise și „suspendate” în pasta de ciment. 

Beton de calitate de la Alezzi Betoane

Ingredientele nu au tendința de a se separa în timpul transportului, iar atunci când betonul se întărește, ele devin un amestec omogen al tuturor componentelor. Betonul pregătit corespunzător de Alezzi Betoane este plastic, fără cocoloașe, curge lent, fără a se separa în componente. Lucrabilitatea reflectă ușurința de a plasa, compacta și finisa beton proaspăt. Pe deoparte, betonul este moderat mobil, iar pe de altă parte, datorită tendinței betonului proaspăt de a separa și de a elibera apă, este foarte important să fie transportat în condiții optime.

Datorită tehnologiei de înaltă calitate care realizează o compactare adecvată, pot fi utilizate amestecuri mai rigide, care îmbunătățesc calitatea betonului și permit economii de muncă. În procesul de beton armat, compactarea adecvată se realizează prin pulverizarea betonului pe suprafață la viteză mare. 

Procesul de întărire a pastei de ciment, datorită reacției chimice dintre ciment și apă, se numește hidratare. Produsul acestei reacții chimice este o pastă de ciment hidratat, care este mai frecvent denumită pur și simplu liant în formularea betonului.

Betonul care este utilizat în structuri, trotuare, tuneluri, trebuie să aibă o durată mare de viață și costuri reduse de întreținere. Rezistența bună a betonului va rezista influențelor mediului. Unul dintre cei mai distructivi factori, este efectul atmosferei sub formă de îngheț și dezgheț în timp ce betonul este încă umed, mai ales în prezența sărurilor de dezghețare. Înghețarea apei în suspensia de ciment, particulele de agregate sau ambele, cauzează uzura rapidă a betonului. 

Cu antrenarea adecvată a aerului, betonul devine mult mai rezistent la uzura cauzată de ciclurile de îngheț și dezgheț. Betonul cu aer antrenat este mai rezistent la îngheț decât betonul fără aer antrenat, iar betonul cu un raport apă-ciment scăzut este mai durabil decât betonul cu un raport apă-ciment mare. Este important să cumperi beton gata preparat, proaspăt, de calitate, la un preț avantajos de la Alezzi Betoane.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu