M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Magazine online: cel mai bun mod de a va vinde produsele si serviciile

Magazinele online au sosit in urma cu mai bine de un deceniu pentru a devenicea mai buna modalitate de a-ti vinde produsele, bunurile si serviciile. Cu toate acestea, exista inca oameni care nu le cunosc sau stiu cum functioneaza sau, mai rau, ce sunt exact magazinele online si cum ne pot ajuta sa ne imbunatatim vanzarile de afaceri deja stabilite.

Sa ne uitam mai intai la definitia sau conceptul a ceea ce este un magazin online si apoi sa investigam alte subiecte conexe si intrebari frecvente.

Ce este un magazin online?

Un magazin online este practic un site web care acopera intregul ciclu de vanzari al unui produs, un magazin online ne permite sa publicam pe internet un catalog de produse si servicii complete, disponibile 24 de ore din 24, astfel incat vizitatorii nostri sa devina in cele din urma clienti indiferent de locatia geografica, de oriunde din lume.

Publicul nostru inceteaza sa mai fie local si ne deschidem catre lume, indiferent de granite, magazinul nostru online este transformat intr-o ramura a acoperirii globale care deschide portile catre noi clienti, noi piete, noi oportunitati si toate pentru o investitie nesemnificativa in comparatie cu posibilitatile de vanzare, ceva total de neconceput cu ani in urma.

Ei vor putea trece prin toate produsele si/sau serviciile pe care le oferim pe site-ul nostru, vor putea vedea fotografii ale produselor, descrieri impreuna cu toate specificatiile, date de interes, forme de plata si toate informatiile suplimentare pe care le publicam despre ceea ce vindem.

Le permite sa compare articolele, preturile si sa faca toate intrebarile necesare pentru a sterge orice indoiala cu privire la ceea ce trebuie sa stie pentru o achizitie satisfacatoare, toate prin intermediul aceluiasi site web, fara a fi nevoie sa se mute oriunde sau sa comande articolul sau sa efectueze plata.

Care este diferenta dintre un site web si un magazin virtual?

Desi la prima vedere ambele par sa aiba diferente subtile, cazul site-ului este mai mult un mijloc unidirectional de comunicare, iar planificarea si structura acestuia sunt mai generice, spre deosebire de magazinul web al carui design este axat 100% pe facilitarea intregului proces de vanzare, de la organizarea informatiilor, produse pana la cea mai fluida comunicare cu clientul, care il transforma in cel mai eficient mijloc de a vinde online.

In plus fata de un blog, un magazin este format din doua parti, partea publica pe care vizitatorii nostri o vad si care ne permite sa aratam produsele, sa facem achizitia si a doua parte numita: back-end.

Aceasta a doua parte este cea care ne permite sa gestionam intregul magazin, sa adaugam si sa eliminam produse, sa gestionam stocul, sa gestionam vizitele, promotiile, comenzile, platile, sa obtinem rapoarte, statistici si sarcini nesfarsite pentru a ne desfasura afacerea in cel mai eficient mod.

Exista o diferenta intre un magazin online de pe web si pe facebook?

In cazul Facebook, cea mai mare retea sociala din lume ne ofera posibilitatea de a ne crea magazinul si pentru aceasta ne ofera instrumente foarte usor de utilizat, cu toate acestea ne-am autolimita piata la clientii care folosesc Facebook si subordonati regulilor acestei retele sociale.

Avantajele unui magazin online sau cumparaturi online proprii in loc de Facebook, sunt independenta si controlul absolut al afacerii noastre, care, pe langa faptul ca ne permite sa ne conectam cu Facebook, ne permite, de asemenea, sa facem acelasi lucru cu Twitter, Instagram, Pinterest si orice alta retea sociala, deschizand canalele noastre de comunicare pentru toate segmentele de public, nu doar cele de pe Facebook.  Iata aici pachet Magazin Online Business de la 499 euro.

 

Cum poti face un magazin online pentru site-ul meu?

Pentru a incepe sa vindeti online, aveti nevoie de 4 lucruri:

  • Un nume de domeniu.
  • Planificati gazduirea.
  • Manager de continut magazin online.

Suna complicat, cu toate acestea, este mai usor decat pare, deoarece specialistii lucreaza zi de zi pentru a va face mai usoara munca si pentru a va oferi aceste 4 lucruri intr-un singur pachet.

Cu doar cateva clicuri puteti avea magazinul online in cateva minute, trebuie doar sa alegeti planul dorit, am creat doua planuri de comert electronic.

Dupa selectarea planului, sistemul va va ghida sa selectati domeniul, indiferent daca aveti nevoie de unul nou sau daca doriti sa utilizati unul pe care il aveti deja si, in cele din urma, certificatul pe care doriti sa il utilizati cu care vom avea tot ce aveti nevoie pentru a configura magazinul vostru si a incepe sa vindeti fara intarziere.

Daca nu aveti experienta, sugestia noastra va fi sa utilizati un sistem complet pentru a va gestiona magazinul, produsele, metodele de plata etc. Si va va permite sa incepeti cu usurinta sa vindeti orice produs sau serviciu.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu