M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum să îți decorezi interiorul casei cu policarbonat, materialul modern și versatil

Cea mai importantă proprietate a policarbonatului este rezistența enormă la impact. Policarbonatul este de 250 de ori mai rezistent decât sticla convențională și de aceea poți utiliza pentru design interior policarbonat. Policarbonatul este disponibil multiwall, solid, sistem, corugat. Panourile vin cu o peliculă de protecție pe ambele părți pentru a oferi protecție în timpul prelucrării. 

Panourile pot fi prevăzute eventual cu un strat suplimentar rezistent la zgârieturi, care oferă, de asemenea, protecție împotriva substanțelor chimice și asigură că graffiti-ul este ușor de îndepărtat. Panourile de policarbonat sunt toate rezistente la UV, ceea ce le face potrivite pentru aplicații atât în aer liber, cât și pentru design interior. 

Înainte ca utilizarea policarbonatului în interioare să devină obișnuință, cu acesta s-au familiarizat mai întâi grădinarii. Nu este deloc neobișnuit să vezi acest material translucid curbat, complicat peste parcelele din grădină. Protejează cu grijă orice plantă de vânt și soarele arzător. 

Cu toate acestea, grădina a încetat treptat să fie singurul loc de utilizare a policarbonatului. Studiourile de design celebre îl folosesc de mult timp în designul interior, deoarece este un material modern și versatil.

Idei de design interior policarbonat

O soluție interesantă este instalarea unei partiții cu o fereastră care împarte camera în zone. Dimensiunile deschiderii, poziției și designului pot varia foarte mult. Un perete transparent care arată ca un paravan are toate șansele să devină cel mai creativ element al apartamentului. 

Menține intimitatea unei zone separate, și în același timp, îți permite totuși să simți spațiul și integritatea interiorului. Puternic, durabil și rezistent la diverse condiții meteorologice, pereții din policarbonat asigură încăperii un nivel ridicat de lumină naturală și o izolație termică excelentă. Acest material neobișnuit este folosit și pentru placarea acoperișului. Fără greutate și fiabil, îți permite să admiri cerul non-stop. 

Policarbonatul are o flexibilitate bună, așa că uneori i se dă o formă neobișnuită. Cu toate acestea, forma sa obișnuită este un policarbonat compact dreptunghiular, ceea ce este destul de convenabil pentru implementarea proiectelor standard. Dezvoltarea tehnologiilor moderne face posibilă alegerea policarbonatului într-o mare varietate de forme, tipuri și culori. De la panouri luminoase transparente la cele colorate opace.

Uși de interior

Camerele de dimensiuni mici devin din ce în ce mai populare, mai ales în orașele mari. Designerii folosesc diferite metode pentru zonarea unor astfel de locuințe. Ușile de interior din policarbonat sunt o soluţie economică și sigură, mai ales dacă ai copii mici.

Scări suspendate

Scările răsucite din lemn și fier forjat lasă loc din ce în ce mai mult unor idei de design interior policarbonat, utilizând structuri suspendate elegante. Materialele naturale și metalul se găsesc în reședințe mari de la țară, dar în ceea ce privește casele din oraș, se dă preferință materialelor mai ușoare care măresc vizual spațiul. 

O altă idee de design interior este o scară suspendată din policarbonat cu iluminare suplimentară. La finisarea acestor elemente se folosesc și panouri de tip fagure. Se montează în deschiderile dintre trepte, folosind LED-uri.

Vrei să eviți murdărirea unui perete din bucătărie în care îți agăți prosoapele? Pur și simplu rezolvă această problemă cu o idee de design interior policarbonat, construind singur un suport pentru prosoape. Policarbonatul transparent arată subtil și minimalist. 

Desigur, poți alege și policarbonat colorat dacă îți place mai mult. Alege un panou policarbonat turnat, deoarece versiunea extrudată este mai puțin potrivită pentru prelucrare.

Construieşte singur un suport transparent pentru laptop

Poate că acesta nu este primul lucru care îți vine în minte când te gândești la idei de design interior policarbonat pentru casa ta, dar cu toată munca de acasă, evident că vrei să ai un suport pentru laptop în camera de zi care să arate bine. Sau, mai degrabă, unul cât se poate de discret. Acest suport transparent pentru laptop din policarbonat transparent este ușor și rapid de realizat și se potrivește bine într-un interior minimalist.

Piedestal

Piedestalul de bază este indispensabil în fiecare sufragerie, de exemplu pentru a plasa planta preferată sau pentru a crea un accent. Cu ajutorul policarbonatului în culoarea care se potrivește interiorului tău, poți crea un design unic al piedestalului în cel mai scurt timp.

Scaune de designer

Încă o dată vorbim despre idei de design interior policarbonat colorat de înaltă calitate. Acest material îți permite să creezi elemente de mobilier originale, iar scaunele sunt cele mai populare. Scaunele rezistente la impact, durabile și, cel mai important, elegante se vor potrivi perfect în orice design modern.

Forma scaunelor poate fi simplă: picioare în formă de con, structura stabilă pe 4 suporturi sau unul cu baza rotundă. Scaunele translucide amintesc de sticla topită haotică și fără formă. Acest efect este aproape imposibil de realizat din plastic datorită turbidității sale. 

Policarbonatul a creat efectul sticlei cu transparența sa, oarecum similar cu gheața de pe suprafața înghețată a unui lac sau râu. Este ca și cum la începutul primăverii adâncurile râului s-au dezghețat deja și se mișcă într-o revoltă nebună, în timp ce suprafața este încă acoperită de gheață.

Mobilierul neobișnuit se va potrivi perfect chiar și în stilul clasic modern, iar în stilurile minimalism și scandinav va deveni principalul punct culminant. Scaunele din policarbonat adaugă un sentiment futurist interiorului, un fel de farmec cosmic și aerisire, datorită texturii transparente.

Măsuță de cafea

Cu greu te poți sătura de văzut mese frumoase și ai nenumărate opţiuni de design interior policarbonat, pentru o măsuţă de cafea cochetă, până la o măsuţă laterală neon. Toate aceste accesorii distractive pentru casă, le poți realiza singur cu policarbonat compact. 

Suport pentru chei

Holul este, desigur, și o parte importantă pentru a evidenția decorul casei. Un suport pentru chei, completat cu un ceas de perete simplu, încorporat, este un accesoriu esențial pentru hol și pentru oricine își pierde în mod regulat cheile. Această problemă poate fi rezolvată într-un mod elegant, cu policarbonat. 

Materialul este de înaltă calitate, fiabil și durabil. În producția sa se folosesc materii prime importate. Panourile de policarbonat prezintă protecţie UV, sunt ușor de prelucrat și foarte potrivite pentru decorul interior al casei tale. Policarbonatul este realizat în diverse culori pentru a fi folosit în proiectarea designului interior, crearea de mobilier și alte elemente.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu