M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum să faci cele mai înțelepte decizii atunci când îți renovezi baia? TOP 5 sfaturi

Poză de Lotus Design N Print pe Unsplash.com

Renovarea unei băi poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă nu ai mai făcut asta vreodată. Este un proces în care trebuie investit timp, bani și creativitate, pentru a ieși ceva frumos. Dacă te găsești și tu în această situație, și vrei să faci totul de unul singur, fără a apela la vreun profesionist, atunci ai ajuns unde trebuie. Citește acest articol în continuare și vezi ce poți face și tu pentru a duce la bun sfârșit acest proiect!

Descoperă cele 5 lucruri pe care trebuie să le faci

  • Stabilește un buget în care vrei să te încadrezi

Înainte de a începe orice proiect de renovare, trebuie să îți stabilești un buget. Gândește-te câți bani ești dispus să aloci acestui proiect, luând în calcul costurile materialelor necesare, pieselor de mobilier și instalațiilor sanitare. Vezi de unde poți face aceste achiziții, care sunt prețurile, încearcă să compari și să vezi raportul preț calitate la mai mulți distribuitori. În acest fel vei avea un plan legat de cum îți vei cheltui banii. De asemenea, nu uita să aloci și o sumă de bani pentru situațiile neprevăzute care pot apărea pe parcurs!

  • Analizează spațiul de care dispui

Nimic nu trebuie cumpărat sau făcut, fără ca înainte să îți măsori spațiul de care dispui. Dacă ai o baie mică, atunci încearcă să analizezi diferite moduri în care ai putea să îți pui mobilierul și restul de elemente. Gândește-te cum poți așeza totul, în așa fel încât să fie practic și eficient. În acest fel te vei asigura că ai un spațiu organizat corect și vei crea o încăpere plăcută!

  • Fă-ți o listă cu toate activitățile pe care va trebui să le desfășori

Fiindcă este ușor să îți uiți ideile și ce ai de făcut, este recomandat să îți faci o listă cu toate activitățile pe care trebuie să le desfășori. Gândește-te ce va fi de făcut. Poate că va trebui să scoți instalațiile sanitare vechi și să le arunci, să scoți gresia și faianța, să dai cu var și alte asemenea. Indiferent de cât de multe lucruri vor fi de scris pe listă, pune-le pe toate. Vei vedea că va fi mai ușor când vei avea scris tot ce ai de făcut!

  • Alege instalații sanitare calitative

Instalațiile sanitare sunt esențiale în orice baie, de aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită achizițiilor pe care le faci. Astfel că, investește într-o chiuvetă, baterii, o toaletă și o cadă de duș, cât mai calitative, pentru a asigura funcționarea corectă și durabilitatea pe termen lung. Dacă vrei să faci cele mai bune alegeri, poți cumpăra cădițe de duș de la Decobrill.ro și nu numai, la prețuri foarte bune. Intră și tu pe site pentru a vedea ce modele sunt disponibile!

  • Caută inspirație în mai multe surse

În cele din urmă, nu uita să îți cauți inspirație în mai multe locuri, înainte de face deciziile finale. Se găsesc multe surse, mai ales în mediul online din care poți să îți iei idei super interesante legate de palete de culori potrivite pentru baie, tipuri de mobiliere spațioase și chiar elemente decorative.

Așadar, urmând aceste 5 sfaturi, îți vei putea renova baia mult mai ușor! Cu o organizare temeinică și achiziții înțelepte, rezultatele vor fi pe măsură!

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu