M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cum să alegi dimensiunea corectă a unui jacuzzi?

Fie că doreşti să instalezi un jacuzzi într-o curte larg deschisă sau într-o verandă mică, alegerea dimensiunii căzii cu hidromasaj este o decizie importantă. Din fericire, există o mulțime de opțiuni pe piaţă. Dar pentru a găsi dimensiunea și configurația potrivite pentru tine și familia ta, nu trebuie să te gândești doar la spațiul disponibil.

Trebuie să iei în considerare modul în care vei folosi cada cu hidromasaj, cine o va folosi și să stabileşti numărul potrivit de locuri. Pentru a face lucrurile mai ușoare, să ne uităm la câteva dimensiuni obișnuite de jacuzzi și întrebările pe care să ţi le pui pentru a lua decizia.

Opţiuni privind dimensiunea căzii cu hidromasaj

De la căzi cu hidromasaj pentru șase persoane concepute pentru familii mari, până la cele pentru două persoane, care sunt perfecte pentru cupluri, există o gamă largă de dimensiuni de jacuzzi. Chiar și căzile care au același număr de locuri pot varia în dimensiune, uneori semnificativ.

Deşi câțiva centimetri ar putea să nu pară o diferență majoră, poate avea implicații mari asupra modului în care foloseşti noul tău spa. Evident, dacă jacuzzi-ul este prea mare pentru spațiul disponibil, nu va încăpea. Dar ar trebui să te gândeşti și la modul în care dimensiunea spa-ului va afecta spațiul din jurul acestuia. Cât spațiu va rămâne până la perete? Veți putea intra și ieși confortabil? Va fi suficient spațiu pentru a efectua întreținerea spa-ului?

Impactul numărului de locuri asupra dimensiunii spa-ului

Numărul de locuri pentru jacuzzi este cel mai important factor în determinarea dimensiunii totale a unui spa. De exemplu, compară diferența dintre aceste căzi, de la o cadă cu hidromasaj pentru doi, la spa-uri construite pentru grupuri mai mari:

  • o cadă cu hidromasaj pentru două persoane – 1.83 x 1.83 x 0.74 cm
  • o cadă cu hidromasaj pentru patru persoane – 2.03 x 2.03 x 0.84 cm
  • o cadă cu hidromasaj pentru șapte persoane – 2.54 x 2.31 x 0.97 cm

Odată cu numărul de locuri de care ai nevoie, gândeşte-te şi la ce fel de scaune preferi. Multe modele de jacuzzi sunt dotate cu un şezlong care va pune corpul într-o poziție înclinată. Mulți oameni adoră senzația de a se putea întinde pe un şezlong. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că, în general, acestea ocupă mai mult spațiu decât un scaun vertical obișnuit. Deci, va trebui să decizi dacă vrei să maximizezi numărul de locuri sau dacă preferi să ai diferite opțiuni de locuri în cada cu hidromasaj.

Adâncimea căzii cu hidromasaj este un alt factor de luat în considerare atunci când încerci să găseşti spa-ul perfect. Căzile cu hidromasaj au o varietate de adâncimi, ceea ce poate afecta înălțimea de trecere în momentul în care intri și ieși din cada cu hidromasaj. Adâncimea scaunelor poate varia, de asemenea, oferind un nivel de apă mai adânc sau mai puțin adânc. De aceea, este important să te gândeşti ce este cel mai confortabil pentru cei care vor folosi cada cu hidromasaj cel mai des.

O cazare cu jacuzzi in camera in Brasov poate fi soluţia perfectă pentru a te bucura de beneficiile unui jacuzzi fără să îţi mai baţi capul cu măsurători, decizii dificile şi investiţii majore, sau atâta timp cât durează procesul de decizie şi achiziţie.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu