M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Casa de marcat – pret sau calitate?

Ce ar trebui sa alegi cand vine vorba de o casa de marcat – pretul sau calitatea acesteia? Unele persoane sunt de parere ca, din moment ce aceste echipamente sunt de regula destul de trainice, pretul ar trebui sa fie factorul determinant.

Totusi, adevarul este ca acest factor determinant este influentat de mai multe conditii care nu au absolut nicio legatura cu casa de marcat – tipul afacerii, numarul de articole in stoc, numarul de casieri si asa mai departe.

Asadar, iata cateva aspecte care te pot ajuta sa alegi dintre un pret extrem de avantajos sau calitatea superioara!

Tipul afacerii

Evident, exista afaceri care au nevoie de o casa de marcat in permanenta in timpul zilei – unitatile comerciale, de regula. Acestea nu prea isi permit sa sacrifice la capitolul calitate si sunt nevoite sa achizitioneze modele de ultima generatie, de obicei mai scumpe si cu mai multe functionalitati.

Totodata, nu uita faptul ca nu toate unitatile comerciale sunt la fel. Astfel, bine cunoscutul magazin de la coltul blocului este rareori echipat cu un sistem POS sau cu un scanner cod de bare. Datorita stocului mic de produse, usor de memorat, magazinele de acel tip se pot descurca cu o casa de marcat ieftina, poate chiar second-hand/refurbished.

Casa de marcat (pret avantajos) devine o necesitate pentru afacerile mici, in timp ce afacerile de dimensiuni medii sau mari trebuie sa puna accentul pe calitate.

Tipul casei de marcat

Nu exista doar unitati comerciale pe piata, desigur. Ai de-a face si cu unitati HoReCa, printre altele. Acestea au nevoie de o casa de marcat cu soft restaurant si cu o sumedenie de alte functii care sa faca treaba ospatarilor mai usoara. De exemplu, un soft modern casa de marcat (pret mai ridicat, totusi) permite configurarea meselor de servire in local, pentru ca ospatarul sa poata gestiona linistit masa servita, fara a interveni in tranzactiile colegilor sai.

Apoi, exista si sisteme complete de casa de marcat, sisteme POS, scannere si asa mai departe. Acestea, precum si accesoriile aferente, trebuie luate in considerare.

Exista o cale de mijloc?

Din fericire pentru multitudinea de afaceri mici care au inceput sa apara pe piata in ultimii ani, exista destul de multe cai de mijloc. Asadar, cand vine vorba de o casa de marcat, pretul sau calitatea nu mai sunt o problema daca apelezi la un distribuitor autorizat care are in oferta sa si produse reconditionate, promotii speciale, reduceri si asa mai departe.

Chiar daca pare greu de crezut, poti gasi un magazin de tehnica fiscala care sa prezinte echilibrul perfect dintre calitate si pret casa de marcat. Unde anume il poti gasi?

Magazinul ideal pentru toate afacerile noi si nu numai este TehnicaFiscala.ro. Administrat the Cria Soft Solutions, acest magazin este echipat cu o gama extrem de variata de case de marcat, sisteme POS, accesorii si multe altele la un pret avantajos si calitate superioara!

Oferta magazinului include, in principal, case de marcat Datecs, acest brand fiind recunoscut la nivel international pentru calitate, incredere si mai ales rezistenta aparatelor produse. Astfel, cand vine vorba de casa de marcat, pret sau calitate, nu trebuie sa iti mai pui problema acelui sau – il poti transforma linistit in si cu ajutorul Cria Soft Solutions!

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu