M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Cani personalizate: Fac parte din strategia ta de publicitate?

Cui nu-i place sa se bucure de o ceasca buna de cafea sau ceai in cani frumoase personalizate?

In fiecare zi, o medie de o mie patru sute de milioane de rate de cafea sunt baute in lume, o cifra impresionanta, dar ajuta la sublinierea importantei si frecventei cu care se bea cafeaua in intreaga lume.

Pe de alta parte, compania ta ca o mica parte a lumii nu este scutita de nevoile oferite de o ceasca buna de cafea in fiecare zi pentru tine si angajatii tai.

Avand in vedere acest lucru, detinerea unei cani personalizate cu logo-ul companiei ar fi un cadou minunat pentru angajatii dvs., astfel incat in fiecare zi in care o folosesc sa-si aminteasca si sa simta ca apartin si ca fac parte din compania dvs.

Exista o zona specializata in fabricarea de cani de publicitate aici, care a devenit un punct de referinta si multe companii isi angajeaza serviciile cu satisfactii foarte bune si rezultate pozitive; aici sunt unele dintre desenele sale.

Fotografii cu modele personalizate de cana

Ce sunt canile personalizate?

Canile personalizate sunt elemente care adauga o nota sofisticata a preferintei tale modelului de cupa pe care il preferi, sunt perfecte pentru cadouri si ocazii, de exemplu, o nunta sau orice eveniment in care vrei sa iti creezi o amintire.

O ceasca personalizata este un element care va aminti oricui il detine de acel moment special, acel moment de fericire atunci cand primeste paharul, persoana, circumstantele sau ocazia unui anumit moment, care va crea o legatura emotionala si un sentiment de apartenenta care urmeaza sa fie furnizate de compania ta.

Cum ajuta o companie acest tip de obiecte personalizate?

Canile personalizate genereaza un impact asupra companiilor deoarece, prin crearea unei cesti cu designul logo-ului companiei tale si oferindu-le angajatilor tai ca o forma de cadou, de exemplu, Craciunul, sau o alta realizare majora pe care au realizat-o, serveste la comemorarea acestei ocazii.

In plus, fiecare individ va purta acea ceasca pe birourile lor si o va folosi in orice moment, fiind un cadou frumos, in afara de un articol frecvent folosit care ajuta la crearea unui sentiment de apartenenta.

Tipuri de modele personalizate cana

Pentru a satisface toate gusturile, preferintele, situatiile si ocaziile, canile personalizate sunt unele dintre cele mai bine vandute si cele mai populare produse in randul companiilor.

Nu ramaneti pe margine, deoarece, exista diferite modele cu modele foarte variate de cupe care vor provoca efecte diferite asupra celor care le primesc care va stau la dispozitie.

Pahare si Cani

Canile personalizate vin in diferite stiluri si dimensiuni, sunt cupe din ceramica alba de cea mai buna calitate, care vin impreuna cu un maner pe lateral.

Cani de publicitate sunt excelente pentru a le oferi cadou la orice eveniment si sa serveasca ca si publicitate si pentru a promova compania dvs., deoarece acestea vor avea logo-ul sau mesajul imprimat, care vor fi livrate in termen de cateva zile.

Aceste pahare se pot spala in masina de spalat vase si rezistente la microunde, asa ca nu trebuie sa iti faci griji si cu siguranta va fi o alegere pe care nu o vei regreta.

Cani cu fotografie

Una dintre cele mai comune cani pentru anumite tipuri de ocazii sunt cani cu fotografii. Sunt un suvenir perfect, folosit in mod obisnuit la nunti, in care puteti avea o fotografie a zilei nuntii cu partenerul si care poate fi personalizata cu numele miresei si mirelui.

Fara indoiala, o optiune foarte apetisanta pentru acest lucru si alte tipuri de ocazii, cum ar fi memoria fotografiei de absolvire cu prietenii, de asemenea, ziua de nastere a unui membru al familiei sau memoria animalului de companie, printre altele.

In afara de laptop, canile sunt obiectele cel mai des intalnite pe un birou si pot fi personalizate cu usurinta mai ales atunci cand vrei sa faci cadouri inedite.

Cesti personalizate care pot fi luate in deplasare sunt un model de cesti de cafea deosebit de utile pentru a lua departe.

Odata cu cresterea francizelor, cum ar fi Starbucks, acest tip de cana a devenit un produs foarte popular si este de inteles de ce multi ar iubi ideea de a avea o ceasca personalizata cu logo.

Aceste cani sunt realizate de obicei din plastic, desi ceramica este, de asemenea, disponibila, ceea ce genereaza un impact mai mare asupra clientilor.

Cesti de cafea sau ceai
In acelasi mod, este o idee buna sa oferi clientilor tai o imagine excelenta a brandului tau este sa le oferi o cafea intr-o ceasca de cafea personalizata cu brandul companiei tale, cu care vei putea surprinde si vedea, de asemenea, tot angajamentul companiei pentru brand.

Poate fi un cadou promotional foarte bun, deoarece clientul tau va folosi ceasca de cafea personalizata cu logo-ul companiei tale in mediul de lucru sau de acasa.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu