M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Blum tandem: ce este, cum se montează și ce avantaje are

Cel mai adesea, este destul de dificil să te ții la curent cu tot ce trebuie să faci sau să schimbi la tine în casă. Una din cele mai fastidioase sarcini o reprezintă instalarea de noi dulapuri și alegere feroneriei, precum balamale blum pentru uși sau sertare. Acest lucru poate să fie și mai dificil dacă nu te pricepi la meșterit și la bricolaj sau dacă nu ai prea multă experiență cu unele instrumente precum surubelnițele.

Din fericire, există unele opțiuni care îți pot facilita viața, precum blum tandem, care au devenit indispensabile în unele case. Eficacitatea lor le face să fie un element important în stoc pentru orice comerciant cu amănuntul de feronerie pentru mobilă.

Blum tandem: ce este, cum se montează

Sistemul de glisare ascuns Tandem reprezintă soluția versatilă în ceea ce privește toate ideile tale care implică lemnul. Datorită gamei largi, ai o mare flexibilitate în materie de design. Poți astfel alege dintr-o gamă largă de lungimi nominale, diferite tipuri de sertare și clase de sarcină dinamică, precum și tehnologii de mișcare opționale pentru o deschidere și închidere lină și silențioasă.

Un sistem de sertare în tandem Blum este o piesă de mobilier versatilă și practică, care poate fi utilizată într-o varietate de moduri. Este conceput pentru a glisa orizontal sau vertical de-a lungul unei șine, ceea ce îl face ideal pentru dulapuri, cămări, spălătorii etc. 

Acest sistem de sertare în tandem este prevăzut cu două ghidaje ușor de reglat, astfel încât poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor individuale. Glisiera verticală a acestor sisteme de sertare cu cutie are o bară orizontală care asigură stabilitatea sertarului atunci când este deschis sau închis, facilitând luarea a ceea ce ai nevoie fără a fi nevoie să scoți totul din dulap.

O cutie Blum Tandem este un accesoriu care seamănă cu un model de sertar, dar care glisează sub dulap, oferind un spațiu de depozitare suplimentar pentru obiectele pe care trebuie să le accesezi mai des. Sistemele de cutii de sertare sunt perfecte pentru organizarea dulapurilor din bucătărie sau baie și sunt deosebit de utile dacă ai copii care scotocesc constant prin sertare în căutarea a ceva. 

Sistemul de sertare cu pereți dubli are, de asemenea, un design elegant, ceea ce îl face un accesoriu atractiv pentru orice încăpere. Fie că ești în căutarea a ceva funcțional și practic, fie că pur și simplu dorești ceva elegant și atrăgător, o glisieră de sertare în tandem sub montaj ar putea fi soluția ideală.

Tandem este deci soluția ideală de la Blum pentru sertarele și extragerile din lemn. Această tehnologie de glisare ascunsă este cea care îți va permite să te bucura de un mobilier care va îndeplini chiar și cele mai înalte așteptări. Datorită versatilității sale, oferă multe opțiuni diferite pentru realizarea de mobilier din lemn atât funcțional, cât și frumos.

Caracteristicile de calitate, cum ar fi acțiunea de rulare ultraușoară de la Tandem și noul BLUMOTION, care, ca opțiune, poate fi integrat în sistemul de rulare, oferă o mișcare perfectă pentru mobilierul tău – silențioasă și ușoară.

Blum Tandem este inovatorul sistem pentru o acțiune de alergare ultraușoară pentru extrageri și sertare. Setarul cu role cu frecare redusă are role cilindrice cu fricțiune redusă și șină amortizată, asigurând tranziții car reduc zgomotul și oferă mișcări fluente – pe toată durata de viață a mobilierului.

Chiar și cu sarcini mari, tehnologia garantează o stabilitate laterală ridicată și o încovoiere minimă. Sistemul orizontal și vertical a forțelor garantează o acțiune ultraușoară chiar și atunci când sunt mai încărcate. Sertarele Tandem pot fi încărcate cu până la 30 kg. În plus, extensiile complete au suport de sarcini cu capacități de încărcare de 30 și 50 kg, în funcție de versiune.

Care sunt deci cele mai importante avantaje?

  • Cu ajutorul sistemului Blum Tandem se pot oferi clienților un tip de mobilier care garantează confortul datorită unei funcționalități ridicate. Extensiile complete permit o utilizare optimă a spațiului de depozitare și, deoarece îmbunătățesc fluxurile de lucru ergonomice.
  • Un design discret, ușor de instalat și de mutat prin cameră.
  • Un mâner multidirecțional facilitează deschiderea sertarului și scoaterea rapidă a obiectelor.
  • Set de două ghidaje reglabile în lungime pentru a se adapta perfect la spațiul sertarului. Aceste glisiere versatile sunt disponibile în două dimensiuni diferite, ceea ce facilitează crearea unui spațiu pentru orice. Glisiera mai mică poate găzdui până la 16 inci de obiecte de artă sau cărți, în timp ce glisiera mai mare poate găzdui până la 30 de inci de obiecte artă sau cărți. Ambele laturi au spații desemnate pentru fiecare articol și sunt ușor de accesat de pe rafturile de sus și de jos.
  • Au fost proiectate cu gândul la securitate: crestăturile de pe fiecare parte îți permit să atașezi o curea dacă ai nevoie. Fie că dorești să adaugi o notă estetică locuinței tale sau pur și simplu ai nevoie de spațiu de depozitare suplimentar, sertarele interioare Blum Tandem sunt perfecte!

Care sunt alte avantaje aduse de balamalele blum?

Glisiera pentru sertare sau un amortizor blum de exemplu, Blum Tandem este un produs care poate fi instalat oriunde în casă. Sunt alegeri perfecte pentru depozitarea pe hol, dar le-am văzut folosite și în dulapuri, băi, birouri și chiar garaje!

Glisierele pentru sertare tandem Blum au o estetică elegantă și modernă, care arată foarte bine în casă sau în birou. Sunt fabricate din oțel durabil, ceea ce le face o alegere excelentă pentru casă sau birou.

De asemenea, sunt concepute pentru a satisface orice nevoie de depozitare, de la bucătărie la garaj. De asemenea, sunt ideale pentru depozitarea consumabilelor de bricolaj acasă sau la birou.

Aceste glisiere de sertar au un design elegant, clasic, care completează orice decor. Metalul este puternic și durabil, așa că poți fi sigur că va rezista la ani de utilizare. De asemenea, metalul este ușor de curățat: pur și simplu ștergi cu o cârpă sau un burete umed, apoi usuci bine.

Aceste lamele sunt fabricate din oțel, ceea ce înseamnă că sunt puternice și durabile. Glisierele pentru sertare în tandem Blum sunt disponibile în trei finisaje diferite: Alb, Argintiu și Negru, dar nici acestea nu vor rugini în timp! De asemenea, sertarele Blum în tandem au un preț rezonabil și sunt accesibile, ceea ce le face să fie o alegere și mai avantajoasă!

Pentru un confort sporit la deschiderea și închiderea sertarelor, sistemul blum tandem este ideal. Glisierele asigură o deschidere și închidere mai lină și mai silențioasă, precum și amortizare atunci când sertarele se închid. Sistemul de extragere invizibilă pentru sertarele din lemn este impresionant pentru proprietățile sale de glisare ultraușoară și ușurința de utilizare în toată casa. Sertarul poate fi montat folosind fie tehnologia push fit, fie push-on.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu