M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Biosemineul – un vis devenit realitate

Chiar daca beneficiile de a detine un semineu sunt destul de evidente si cunoscute publicului larg, probabil ai auzit pareri impartite despre asta. Achizitionarea unui semineu castiga tot mai mult teren pe piata, fapt care este demonstrat de numarul tot mai mare de modele fabricate. Cererea este tot mai mare, iar cifra afacerilor de acest tip creste constant. De la an la an, romanii sunt tot mai interesati sa achizitioneze un asemenea obiect de incalzire si decor.

Variantele sunt numeroase. Exista mai multe tipuri de semineu, precum semineul care functioneaza pe baza de lemne, semineul electric si semineul pe baza de gaz. Biosemineele se remarca insa cel mai mult dintre toate, fiind populare prin intermediul calitatilor pe care le detin.

Beneficiile unui biosemineu

Biosemineele sunt concepute in special pentru a se mula la perfectie pe spatiul de care dispune clientul pentru amplasarea lui. Un astfel de tip de semineu se evidentiaza prin dimensiunile lui, care permit amplasarea in spatii in care amplasarea unui semineu clasic este imposibila. In plus, reprezinta o alegere minunata pentru clientii care nu au timp sau pur si simplu nu vor sa isi ocupe timpul cu intretinerea unui model clasic.

Biosemineele sunt la mare cautare si pentru ca nu emana un miros neplacut si nu scot sunete iritante, iar pretul este unul accesibil, in comparatie cu suma data pentru cumpararea unui semineu electric. Acestea functioneaza datorita combustibilului lichid, care mai poarta denumirea de bioetanol. Bioetanolul este un combustibil 100% ecologic, pentru ca nu emana niciun tip de gaz toxic prin ardere. Nu este necesar nici cosul pentru fum sau o sursa de ventilatie. In comparatie cu semineul electric, cel pe baza de bioetanol iti incanta privirea cu o flacara reala, conferind incaperii casei tale o atmosfera placuta si relaxanta.

Poti alege intre cele doua tipuri de seminee bio, in functie de nevoile tale. Exista bioseminee fixe si bioseminee mobile. Cele fixe sunt aplicabile pe suprafetele intinse, adica pe peretele camerei sau chiar pe podea, daca simti ca aceasta varianta este mai comoda. Pe de alta parte, biosemineele mobile se pot muta cu usurinta dintr-un colt al camerei in altul sau dintr-o incapere in alta. Il poti amplasa chiar si in gradina, pe terasa sau pe balcon.

In general, ele sunt fabricate din materiale precum otelul, inoxul sau sticla. Alimentarea biosemineului se realizeaza doar in momentul in care acesta este rece, fiind strict interzisa orice incercare de a-l alimenta in timpul arderii. Aprinderea lui se face prin utilizarea unor brichete sau chibrituri lungi. Capacitatea de incalzire este cuprinsa intre 1 si 4 KW.

Pentru a-l realimenta, vei turna bioetanolul in arzator si te vei asigura ca lichidul nu este varsat pe langa sau chiar peste. Daca doresti sa il opresti desi combustibilul nu este inca terminat, poti realiza acest lucru cu usurinta, fiind nevoie doar de utilizarea tijei de reglaj.

Un bioșemineu Planika va reprezenta cu siguranta una din cele mai inteligente investitii pe care le vei face vreodata. Achizitionarea lui va fi benefica atat pentru tine, cat si pentru locuinta ta. Vei avea parte de caldura propriului camin, dar si de un peisaj demn de filmele clasice.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu