M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

Betonul decorativ va ofera modele de exceptie

Betonul decorativ utilizat pentru pavarea suprafetelor este un ideal devenit realitate: design exceptional si rezistenta la preturi destul de decente in sfera materialelor de acest gen. Cu o tehnica modernizata ani la rand si dusa aproape de perfectiune, pavajele de beton decorativ sunt pachetul perfect pentru decorarea spatiilor dumneavoastra: estetice, durabile, practice si economice.

Cea mai apreciata caracteristica a pavajelor de beton decorativ este potrivirea in orice spatiu, indiferent de designul acestuia. Iata doar doua stiluri pe care le puteti obtine prin pavarea spatiilor dumneavoastra cu beton decorativ:

  • Pavaje de beton decorativ – stil modern. Aceste pavaje au modele clare si bine definite si se bazeaza pe simplificarea formelor. Pavajele de beton decorativ in stil modern au modele care dau ideea de spatiu deschis si folosesc cu precadere liniile simple, redarea texturilor de calitate, formele geometrice regulate. Pentru obtinerea unui pavaj modern, folositi betonul decorativ in culori neutre sau mate si evitati infloriturile sau aspectul multicolor.
  • Pavaje de beton decorativ – stil traditional. Stilul traditional este folosit mai ales de cei care iubesc naturalul, confortul si incearca sa se apropie cat mai mult de viata autentica de la tara. Pavajele potrivite unui astfel de stil au modele cat mai naturale, care imita lemnul, piatra, caramida. Paleta de culori este, de asemenea, inspirata din natura: rosu, galben, verde deschis, crem, maro. Este bine de stiut ca pavajele de beton decorativ pot fi finisate asfel incat sa redea aspectul invechit, pitoresc. Acest amanunt da un plus de valoare imaginii de ansamblu in care sunt amplasate si defineste designul rustic.

Aceste optiuni de stil pot fi imbunatatite si adaptate dorintelor si confortului dumneavoastra prin creativitate si imaginatie. Esential este ca puteti alege dintre numeroase modele si culori si puteti personaliza pavajele dumneavoastra de beton decorativ astfel incat sa pasiti cu placere si satisfactie pe acestea. Detalii pe: beton amprentat slatina.

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu