M
© 2024 JurnalismOnline. Toate drepturile rezervate.

5 cele mai apreciate cadouri de casă nouă

Urmează să mergi în vizită la prieteni sau rude care s-au mutat în casă nouă și nu știi ce să duci cadou? Avem noi pentru tine 5 recomandări de cadouri de casă nouă potrivite pentru toate categoriile de persoane!

Perne, pilote sau lenjerii de pat

Printre cele mai utile cadouri de casă nouă pe care le poți face se numără pernele, pilotele sau lenjeriile de pat de calitate. O perna ortopedica pentru coloana va fi extrem de apreciată de o persoană care se trezește tot timpul cu dureri de gât și de spate, iar o lenjerie de pat din bumbac 100% natural va contribui la multe nopți liniștite. Astfel de cadouri sunt întotdeauna inspirate și denotă o grijă aparte pentru sănătatea familiei care s-a mutat în casă nouă.

Electrocasnice practice

De foarte puține ori, o casă este mobilată și utilată complet în momentul în care o persoană decide să se mute, tocmai din acest motiv, electrocasnicele sunt considerate cadouri practice. Dacă iubește cafeaua, oferă-i cadou un expresor de cafea, dacă iubește să gătească, oferă-i un robot de bucătărie. Cel mai bine ar fi să întrebi dinainte de ce are nevoie pentru a nu duce un obiect electrocasnic pe care îl are deja în bucătărie.

Tablouri personalizate

Ramele foto, tablourile personalizare sau chiar caricaturile se regăsesc și ele pe lista cu idei cadouri de casa noua. Astfel de cadouri pot fi oferite unui prieten drag sau unui membru al familiei de care te leagă multe lucruri și cu care ai multe amintiri. Într-o astfel de situație, cu siguranță un tablou personalizat va fi mult mai apreciat decât un obiect electrocasnic.

Gadget-uri inedite

Dacă urmează să mergi în vizită la o persoană pasionată de gadget-uri și de casele smart, poți duce cadou un astfel de dispozitiv care ajută la îmbunătățirea confortului sau a siguranței acasă. În funcție de preferințele și nevoile gazdei, poți opta pentru o cameră de supraveghere inteligentă, pentru un robot aspirator, un sistem de purificare a apei sau un senzor de monitorizare a nivelului de poluare din aer.

Pachet simbolic de ”casă nouă”

Cu mulți ani în urmă, cadoul de casă nouă se rezuma la câteva elemente simbolice, cum ar fi o solniță (sarea este un simbol al belșugului), o sticlă de vin (simbol al bucuriei), un borcan cu zahăr sau miere (simbol al traiului dulce), o pâine (simbolul norocului) și o lumânare parfumată (simbolul al păcii și al prosperității). Un astfel de cadou inedit va aduce multe zâmbete persoanei care s-a mutat într-o casă nouă și reprezintă o modalitate bună prin care îi poți ura doar de bine.

Tu ce cadouri de casă nouă ai oferit de-a lungul timpului?

Urm.

Prec.

Introdu Comentariu